Merhabalar hocam;
Yüzme vücudunuza iyi gelecektir, o konuda sıkıntı olmaz.
Dişler için sigara kullanıyorsanız sigara içenler için olan diş macunu veya 1 çay kaşığı karbonat, yarım limonun suyu ve 2 damla zeytinyağını karıştırıp bunlar ile fırçalayın. Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere mutlaka ama mutlaka üç kere fırçalayın. Aksatmadan fırçaladığınız takdirde 1 hafta içinde beyazlayacaktır.
Diş probleminiz için maddi olarak zorlansanızda iyi bir özel dişçiyle görüşün. Devlet hastanesinden kesinlikle uzak durun. (Tabii ki işini iyi yapanlar var ama 100 dişçiden 3-5 tanesi)
Cildiniz için ise sürekli traş olmayı ihmal etmeyin. Onun dışında cildiniz saf zeytinyağı sabunu ile yıkayabilirsiniz. Baktınız geçmiyor o zaman iç hastalıklarla ilgili bir sıkıntı olabilir. Bunun içinde bir dermatologa görünmenizde fayda var.
Eyvallah.
Yüzmeye vücudumu geliştirmek için gidiyorum zaten çok tavsiye aldım. Şuanda yararı olmasa da ilerleyen dönemde olacağını söylediler gidiyoruz bakalım.
Sigarayı çok az tüketiyorum. 1 paketi 5-10 günde bitiririm. Ben direk sanırım her gün 2 ve daha fazla fırçalamam gerekiyor. Karışımlarla ağız tadımı bozmak istemiyorum da.
Traş olduğum için sivilceler çıkmakta zaten. Makineyle tıraş oluyorum acaba ondan mı. Traş bıçağıyla da olunca da sıkıntı çıkıyor yine. Tahriş olmasından korkuyorum.