Öncelikle şunu belirteyim sitenin her yerini tek tek elimle kodladım. Çok özel ve güzel özellikleri bulunmaktadır. Yalnız zaman sıkıntısından dolayı siteyle hiç ilgilenemedim. Siteyi ilk kurduğumda 3 5 test ekledim öyle kaldı. Ona rağmen günde 150 200 kişi girmekte.
Sitenin anasayfasındaki özellikleri zaten görebilirsiniz admin paneli tanıtmak istiyorum.
Ana panel
Test ekleme sayfası (görüldüğü üzere teste her şekilde müdahele edilebiliyor, müdahele etmek istemezsiniz ayarlardan default title, desc, key ayarlanabilir)
Soru ekleme sayfası (sorulara tablo, resim eklenebilir, ayrıca resimler önizlenebilir)
Yapılabilen ayarlar
Bakım modu özelliği (tarih girilirse anasayfa geri sayım sayacı görünür)
Üye olmayan kullanıcıların ayarları tek tek düzenlenebilir
Site üzerinden veritabanı yedeği alınabilir, hasarlı tablolar onarılabilir
İletişim bölümüne gelen maillere site üzerinden online cevap da verebilirsiniz
Ayrıca admin oturum açtığında site üzerinde de bazı düzenleme ve onaylama işlemlerini admin panele gitmeden yapabilir
Ayrıca site üzerinde kullanılmayan resimleri admin panelden görebilir tek tek ftpden silebileceğiniz gibi tek tıkla tüm kullanılmayan resimleri de silebilirsiniz .
Süre ayarlamalı dinamik cache de mevcuttur. Diğer ayarlar kısmından rahatça düzenlenebilir. Sınırsız alt kategori olayı da mevcut.
Dürüst olmak gerekirse böyle bir yazılımı kişiye özel 2000 liradan aşağıya yazdırmazsınız. Ben sadece 1500 lira istiyorum. Tek size satılacak ve hakları sizin olacaktır. Ayrıca jenerik domainli bir site.
Site adını saldırı almamak açısından özel mesajla göndermeyi tercih ediyorum.