Elegantrap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl Bir yardım istiyorsun konuyu açarsan yardımcı olunabilir.
merhaba hocam. önizlemedeki psd dosyalarının css ve html dökümü yapılacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:34:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:20:32 --

frdtrkc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, kusura bakmayın ama kimse 6 sayfa tasarımı ücretsiz olarak html css'e dökmez. Madem bu sektörde hizmet veriyor yada vermeyi planlıyorsunuz bu işleri yapacak biriyle ücreti karşılığında anlaşmanızı tavsiye ederim.
evet haklısınız bu işin makul olanı zaten ücret karşılığı anlaşılıp yaptırılması . ama konu başlığında belirttiğim gibi referans amaçlı bir çalışma istedim. olaya karşı taraftanda bakmak lazım. referans olarak bu tarz çalışmalar yaparak portfoyünü genişletmek isteyen arkadaşlarımızda oluyor. bu işi css e yeni başlıyan bikaç arkadaş almıştı . yalnız bilgileri üst düzey omadığı için css dökümü sonrasında birden fazla hata meydana geldi ve iptal etmek zorunda kaldık. benim amacım elimdeki bu psd dosyasını sadece bir seferliğe mahsus css ve html ye sorunsuz bir şekilde döktürmek. elimde 3 psd dosyası daha var ve devamı gelicek. bunlarında css, html, jquery işlemleri olucak. bunlarıda çalıştığım kişiye ücret karşılığında döktüreceğim zaten. en yakın zamanda bu konuları ücret karşılığında çözebilecek arkadaşlarla irtibata geçicem.