17-09-2007 Tarihi itibariyle bu foruma üyeyim. Bu forum benim browserlarımda hiç kapanmaz hep açıktır.

Bu zamana kadar burada hiç bir şahsı yada hiç bir firmayı rencide edecek tek bir cümle kurmamakla beraber, hiç kimseyle bir polimik bile yaşamadım.

Bir çok konu açıldı, Alanadi.com.tr ve Xnet ile ilgili ve tam 1 aydır ya sabır modunda bekledik.

Ama gördüğüm şudur ki bu firmanın yaptığı tamamen TERBİYESİZLİKTİR.

Biz destek verdiğimiz tüm müşterileri, ve yayınladığım tüm siteleri kaybettik. İsterim ki bizden sonra bu işe EMEK harcayacak arkadaşlar bu firma ile çalışıp bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamasın.

Sadece bu işe yeni başlayacak arkadaşlar, bir hosting firması ile çalışmaya başlamadan birazcık araştırma yapacağını varsayarak

İKSNET ( XNET ) ve ALANADI.COM.TR hosting firmasının nasıl bir firma olduğunu bilsinler istedim.

Bu yüzden muhtemel arama yapacakları cümlelerde onlara cevap vermek isterim.

XNET hosting firması iyimidir.
XNET firması berbat bir firmadır. Tüm database'nizi kapatır. Ve hiç bir ticket'ınıza cevap vermez.

İKSNET firması nasıldır.
İKSNET firması dolandırıcıdır. İKSNET firması telefonlarına cevap vermez, tüm sitelerinizi siler ve sonra sorumluluk size ait der çıkar işin içinden.

Alanadi firması hosting fiyatları
Ucuz etin yahnisidir. Bu firma XNET 'e devredilmiştir. Xnet firmasının teknik desteği sıfırdır.

Ucuz hosting firmaları İKSNET XNET
Tüm datalarınızı her an kaybedebilirsiniz. Bu firma ile çalıştığınızda bilin ki her an tüm database'niz yok olup gidebilir.

Bu başlığı atmamın tek sebebi, GOOGLE İKSNET ARAMALARINDA.

R10 Forum saolsun direk alttaki başlığı indexlemektedir.

ALANADI.COM.TR - İksnet Bilgisayar Destek Hizmetleri A.Ş.'ye Devir ...www.r10.net › Domain & Hosting firmaları › Hosting şirketleriÖnbellek
Bunu genel olarak +1'lediniz. Geri al
10 gönderi - 5 yazar - 20 Kas
2006 yılından bu yana SAKARYA merkezli faaliyet gösteren Bilişim Firması ALANADI.COM.TR , 1 Kasım 2012 itibariyle İSTANBUL Merkezli ...
Diğer tartışma sonuçlarını bul

Ama aslında benim atttığım başlığı indexlemesi gerekmetedir.

Umarım bu attığım başlık sonucunda İKSNET firması ile kimse çalışmaz ve bize verdikleri MADDİ zarara kendileri uğrarlar.

DOLANDIRINICI İKSNET FİRMASI İLE İLGİLİ OLARAK TEK BİR TİCKET PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
NE YAŞADIĞIMIZI DAHA İYİ ANLAMANIZ AÇISINDAN.

1 AYDIR SANIRIM MİNİMUM 20 TİCKET AÇTIM. WHM PANELDE YAYINLADIĞIM HİÇ BİR SİTEYİ GÖREMEDİĞİMDEN BAHSETTİM.

YILLARDIR UĞRAŞTIĞIM PR3 - PR4 SİTELERİMİ KAYBETTİĞİMDEN BAHSETTİM.
ONLARDAN ALDIĞIM SSL 'LERİN ÇALIŞMADIĞINI ANLATTIM.
E-TİCARET SİTELERİMİN ÇALIŞMADIĞINI VE MADDİ YÜKÜMLÜLÜK ALTINA GİRDİĞİMDAN BAHSETTİM.

Uzatmayayım daha fazla işte bana 1 ay sonra verilen cevap.

Merhaba arda bey.
bizden almış olduğunuz resellerdaki hangi hesabınız çalışmıyor ? http://www.ardabeyaz.com/ alan adınız çalışmaktadır çünkü

Benim açtığım tüm TİCKET'lar açıkken en son açtığım ticket'a böyle bir cevap dönen iksnet firmasının sahiplerinide çalışanlarınıda ALLAHA havale ediyorum.

Bu forum benim için çok önemli olmasa çok daha ağır konuşurdum.

Kapanan sitelerimemi yanayım, giden içeriklerimemi yanayım, kaybettiğim müşterilerimemi yanayım, yoksa cebimden ekstradan çıkan 4000 TL'ye mi yanayım.

Birde tüm kaybettiğim siteleri baştan yapmak zorunda olduğuma mı.

DOLANDIRICI İKSNET FİRMASI , DOLANDIRICI XNET FİRMASI

Bundan sonra MAHKEMEDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Mustafa bey, bu zamana kadar sizin hatrınıza bekledim. Kusura bakmayın bu kadardı hatrınız.

Saygılarımla.
Arda BEYAZ