SATIŞ TAMAMLANMIŞTIR!
Merhabalar,
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum; normalde konuyu risk havuzu ile açmayı düşünüyordum ama İE10 kullanıcısı olarak bu tür ilanlarda sürekli 404 hatası aldığım için normal olarak konuyu açıyorum. R10 da ilgili bölümlerde bir kaç kez yazdım ama ilgelenen birileri hala olmamış malesef ki. Her neyse konumuza geçmek gerekirse eğer;
Site adresi: PM ile verilecektir
Site için istenen fiyat: +150TL üzeri değerlendirilecektir!
Sitenin aylık getirisi: Link satışlarım oldu ama çok az
Sitenin açılış tarihi: 1-1.5 yıl kadar
Kategori, sitenin içeriği nedir: Webmaster ve genel blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 150 civarlarında
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: +1 ve
PR3 Domain Reg Bitiş: 2013-12-04
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
SEO optimizeli WP bir kaç tema birden
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Google İndex: 2710
INDEX HIZI: Anında index alır. SN değil ANINDA INDEX Alexa: 580K Global
Arkadaşlar aklıma gelenleri ekledim. Özellikle belirtiyorum site ANINDA index alıyor ve genelde konu başlığı ile ilk 3 sayfadan giriyor. Siteyle uzun zamandır ilgilenmediğim halde böyle.
Link satışları ile siteyi çer çöp yapmamak için genelde bir kaç link alıyordum ki domain host masrafını çıkarsın okadar. Onun dışında gayet temiz site. Alt bağlantılarının bir çoğu PR li iken son güncellemede ana sayfa aynı kaldı alt sayfalarda PR ler gitti o da ilgisizliğimden dolayı oldu.
Herkese PM göndereceğim diye bir kural olmayıp PM göndermeme hakkımı saklı tutarım.
Her teklif verene siteyi satacağım diye bir şey olmayacaktır.
Sitede şık temalar olmasına rağmen şuan klasik bir tema kullanıyorum.
Saygılar sunarım,
--- Edit ---
Arkadaşlar unutmadan ekleyim istedim. Sitede bir link çıkışımız var şuan onun da süresi yaklaşık 12 güne bitecektir. Siteden lin satışları yapacaksanız aylık 20TL, 3 aylık min 45TL ile yapabilirsiniz. Ben daha altına vermiyordum. Nedeni ise zaten çok az link alıyordum arada bir böyle tek tük işte. Maksat masrafını karşılasın.
Ayrıca SEO optimizeleri site içinde tamdır. Site dışında ise sosyap medya ayağı tamdır bakar gerekli bilgileri de size veririm. Size kalan siteyi canlandırmak için bir kaç kalite siteden / PR side iyi siteden genel link alımı olacaktır. İsteyen WP Forum teması ile de gidebilir bunada uygun bir sitedir, mail reklam ve tanıtımada uygundur.