Öncelikle seo konusunda güvenilir birini bulmak çok zor.Peki neden?
Seo hizmeti veren kişilerin %90'ı hacklink ile çalışıyor.Sonuçta linkler uzun vadede silinirse yada o eklenilen sitelere sizin siteniz dışında ***** siteler yerleştirilirse çok kötü etkilenirsiniz.
Seo işi aslında oldukça maliyetli bir iştir.Sürekli çalışması gerekir.Seocunuz tanıtım yazısı alıcak, düzenli backlink kasacak, dizin ve imleme sitelerini kullanacak, sosyal ağlardan yardım alacak... İşte tüm bu çalışmalar gerçekten çok maliyetli, üstüne üstlük birde seocunuza para vereceksiniz...
İşte bu yüzden en kolayı sitenizi prli sitelere eklemek.Ancak uzun vadede hacklinkler size ait değilse büyük sorunlar yaşarsınız.
Siz şimdi bana herkes hacklinkmi yapıyor diyeceksiniz.Seo aramasında ilk sayfada çıkan ve herkesin bildiği bir siteye arkadaşım hacklink sağlamaktadır.Bende zamanında bu işle ilgilendim.Piyasayı az çok biliyorum.Yani kimseye kolay kolay güvenmeyin.Diğer yandan tekrar söylüyorum seo gerçekten maliyetli bir iştir.Maliyet dışında güvenilir birini bulmak hiçte kolay değildir.
Ben sizin yerinizde olsam sitem güncel olduktan sonra pek bu işlere girmezdim.Neler yapardım?
Sitemle ilgili bloglara yorum atıp link alırdım.Kaliteli forumlara konular açıp konu içinde siteme link verirdim.Site tanıtımları olan bölümlere yazılar gönderirdim.Tabi bunları düzenli yapardım.
Türkiye'de SEO=Hacklinktir...