Son cümlenize katılmıyorum şu an 4s kullanıyorum ve bu tlefon ciddi söylüyorum 7 8 yıl idare eder beni...tamam dediğinde haklısın ama bazıları oooo 5 gelmiş hadi alakım havasında ayrıca 5 ile yapacağın işlemlerin aynısını 3g ile de yapabilirsin hatta uzun bir süre yapabilirsin. Arkadaşın bahsettiği sanırım bu durum , 5 mi aldın abi 50000s bile çıksa o telefon bozulana kadar kullan.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:13:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:07:30 --
Vay ne mutlu sana güzel kardeşim herşeyin varmış ne güzel !
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:17:28 -->-> Daha önceki mesaj 16:13:22 --
Estetik ameliyat olmuşsunuzdur kesin :d
kardeş 3gs te yapamadığın hatta 4 te yapamadığın hatta 4s te yapamadığın bir çok özellik var 5 te daha bundan haberiniz yok arkadaşım biraz araştırın yazılımsal olarak veya donanım olarka çok büyük fark var hele yazılımsal dağlar kadar fark var... daha bunlardan bi habersiniz. gitti yere kadar gitsin hee

teknolojiye ayak uydurmazsanız yarın kafanızı duvarlara vurusunuz bu hıza yetiişin iphone treni kaçıyor...... çuf çuf çuf