Merhabalar arkadaşlar,

bir resim sitem için seo çalışması yaptıracağım. Bugüne kadar birçok seocuya parayı kaptırdık resmen Yapılan çalışmalar Ya geçici olarak işe yaradı ya da siteyi daha da diplere çekti...

Şimdi birlikte çalışabileceğim, beni maddi olarak çok zorlamayacak bir seocu ya da seo firması arıyorum. Öyle ki seocunun yaptığı çalışma başarılı olduğu taktirde, anlaşılan ücrete ek olarak sitenin 6 aylık gelirinin yarısını bile paylaşabilirim.

Bu iş için kimi hangi firmayı seçmeliyim oldukça aklım karışmış durumda. Diğer taraftan önce iş yaptırıp sonra parayı verecek birilerinide bulamıyorum. Çünkü forumda çoğu "seo uzmanıyım" diyen kişi yaptığı işe kendisi bile inanmıyor....

Sitemde 10.000 den fazla resim, hepsi özgün açıklamalı, özgün etiketli, dmoz kayıtlı vs. vs.

6 Ekim güncellemesinden önce, resim, resimler, hd resim, arkaplan resimleri, komik resimler kelimelerinde 1. sırada çıkıyordum. Fakat 6 ekimden sonra site birçok kelimede sıralamalardan silindi.

Çok uzattım sanırım Kısaca varmı bana önerebileceğiniz güvenilir bir seocu ya da seo firması.

Teşekkürler