Benim sorunum dindarım diyip, söyledikleriyle çelişen hareket yapanlaradır ve her zamanda böyle olacaktır.Türkiye'de hala hak hukuk adalet var diyip, yargının kararını objektif bulanlar var.Yargı, bağımsızlığını çoktaaan yitirmiştir.
Anladım Sorunları Çözmek istiyorsun Ama Bu İnsanlara Hakaret Ederek Olmaz.
Ayrıca
1. Sen Orjinal Dindar Ölçermisin? Sanane Milletin Dininden? Din Temsilciliği Gibi Bir Görevinmi var? Bu ülkede Dinin Temsili Olarak Görevlendirildiği DİYANET İŞLERİ. Bence senin gibi HAKARET İŞLERİNE Mensup Olanlar Sanki Kendisi Çok Doğruymuş Gibi Çıkıp Birde İnsanların Doğrularını Yanlışlarını Tartmasın. Önce Güzel Kelimeler Seç kendine, Hakaret Etme Efendi Gibi Yaz'ki Seni Dinleyelim. Benim Fikirlerim Saygı Duyun Diyorsun Kusura bakma kimsenin kimseye HAKARET etme Hakkı yok. Heleki Arkasından. Madem
Çok Cesursun Çık Delikanlı Gibi Hakaret Ettiğin Adamın Yüzüne Söyle Böyle Korkaklar Gibi Arkasından Dedikodu Yapma.
2. Seni Bu ülkede zorla tutan yok...
3. Yargı Bağımsız değil ne yapalım? Cübbeli Hocaya ŞEREFSİZ diyelim Bumudur Çözüm? Yargıyla Derdin var ise yargıyla çöz İnsanlara HAKARET Ederek Bunu Yapıp Haklıymışsın gibi su üstüne çıkmaya çalışma.
Benim Sana Son Sözüm
BİR İNSANIN DEĞERİ KULLANDIĞI KELİMELER KADARDIR... Kullandığın Kelimeleri iyi seçki Değerin Kelimelerinle Yok Olmasın.