Arkadaşım sende niye tospağa almak yerine bi sette veya bi jeep alıyorsun ki cebinde parası olmayıp arabaya binen 100000lerde kisi var onlarda o firmalarınmı kölesi yaw sen 3310 kullanır jeepe binersiniz birine tosbagaya biner iphone kullanır bu çok normal insanlar bazı yerlerden kisip bazı yerlere verebilir bunlar normal şeyler ülkenin %80 AÇ zaten %60dan fazlası açlık sınırının altında maaş alıyor bak fakirlik değil açlık sınırı diyorum insanlar ancak borçlanıp kişilere alacak ben jeepime biner iphonimuda alırım tamamen bir yaşam tarzı bu buna engel olup böyle laf koyamazsınız insanlara sen 3310unu kullanmaya devam et demekki sen telefonu arama yapmak için kullanıyorsun bense telefonu internet arama msji gönderme maillara bakma vs gibi hersey için tam kapasite kullanıyorum onun için en iyisi olmalı oda iphone 5
Son cümlenize katılmıyorum şu an 4s kullanıyorum ve bu tlefon ciddi söylüyorum 7 8 yıl idare eder beni...tamam dediğinde haklısın ama bazıları oooo 5 gelmiş hadi alakım havasında ayrıca 5 ile yapacağın işlemlerin aynısını 3g ile de yapabilirsin hatta uzun bir süre yapabilirsin. Arkadaşın bahsettiği sanırım bu durum , 5 mi aldın abi 50000s bile çıksa o telefon bozulana kadar kullan.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:13:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:07:30 --
Aaaa yenisi farkettiniz 2 konumunda gereksiz yere baltaladin yenimi farkettin uzaklaştırılan için 2 kere bildirdim konu baltalmaktan .... bende macbookta var tablette , tablet notebookta var bende yokyok evet s3u satıp iphone 5 alacağım
Vay ne mutlu sana güzel kardeşim herşeyin varmış ne güzel !
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:17:28 -->-> Daha önceki mesaj 16:13:22 --
Bende iPhone kullanıyorum evimde var arabamda var hiçte dediğiniz gibi değilim bu zevk meselesi teknolojiyi seviyor ve sürekli takip ediyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:08:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:04:25 --
Bu arada unutmadan şu an ameliyatlı olduğum için yatıyorum ayponum

olmasa 1,5 hafta iyice hasta olurdum herhalde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Estetik ameliyat olmuşsunuzdur kesin :d
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:20:36 -->-> Daha önceki mesaj 16:17:28 --
Ekonomi okuyorum diyorsun ya, eğer birinci sınıf değilsen o okulu bırak sana faydası yok. Paranın değeri ile devletin büyüklüğü kıyaslanmaz.
Japonyanın Yen'i bizim paramızdan birkaç kat daha değersiz. Desene onlardan daha zenginiz
1 Japon Yeni = 0,021808466 Türk Lirası
Yok artık inanamadım bir de 0, ya