affedilmeyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
e insanoğlu işte. ülkemizde tüm malvarlıgı cebindeki akbili olan adam bile iphone kullanıyor. gerekirse yemiyor içmiyor yoktan ağlamaktan vazgeçmiyor ama yeri geldiginde çıkartıp masaya iphonesini koymayı biliyor. alkışlıyorum bu arkadaşları
WhiteDay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu fiyatın 2200 lira olmasındaki tek sebep devlettir sizin gibilerde iphone kullanıcılarına laf atar.

iphone'un gümrüğe geliş fiyatını araştır. iphone almak için devlete ödediğin vergiyi araştır. sonra topla onları bak bakalım ne kadar kâr ediyorlar ve bu kârı kim ediyor.
TheMavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2200 tl ye telefon alıyorsun, vede birde böyle dua ediyorsun

iphoncu olmak böyle bir şey sanırım, sizin gibiler oldukça teknoloji firmaları daha çok kara geçer...
Valla kardeş bu sahtekar fırsatçılık kara geçmesinde turkcell kara geçsin hiç değilse ülkeye faydası var diğer fırsatçılık gibi değil yurtdisinimi alayım 3300tlye he yada paralel ithalatını alsaydım 3450tl ye iphone bir yaşam tarzidir haa aç gezip alanları anlamıyorum tabi onlar gösteriş için alıyor tabiki onlara bi demokratik yorum ancak benim gibi iphone ile yatıp kalkanlar bu habere sevinir. Biz iphonecular asla vazgeçmeyiz. Bu arada diğer arkadas anlatmış zaten kimin kar ettiğini aşık devlet deyor arkadas çok hakli daha onun lafları üzerine laf söylenmez androidciler lütfen kiskanmayalim hayda iphone 5 geliyor açın yolu bakayım