bu fiyatın 2200 lira olmasındaki tek sebep devlettir sizin gibilerde iphone kullanıcılarına laf atar.
iphone'un gümrüğe geliş fiyatını araştır. iphone almak için devlete ödediğin vergiyi araştır. sonra topla onları bak bakalım ne kadar kâr ediyorlar ve bu kârı kim ediyor.
3-5-10 Bin tl geliri olup bu telefonu alana bir sözüm yok, bir arkadaşım samsung s3 ünü satıyor yok pahasına iphone alıyor, diğeri iphone satıyor samsung alıyor.
Çoğuna bakıyorum doğru düzgün geliri yok, alım gücüm var ama ben almıyorum.
İphonu var kontörün yok, nasıl bir ülke, nasıl bir dünya?!
Amerika' da bu telefonu almak için 1 gece önceden kuyruğa giriyorlar, ben bunu anlayamıyorum, 3 gün sonra alsa olmuyor mu? Biri biliyorsa bana anlatsın lütfen? İlk gün alınca gökten vahiymi iniyor?
Tamamen para israfı, tamamen boş bir hayat, ayrıca bir yaşam tarzıda olmuş, çevresi markadan ibaret içi boş ve anlamsız bir hayat tarzı, her iphone konusunda iphonu gereksiz övmeler. Sen cebinden para verip o telefonu aldın, hemde çok para, firma sana hediye etmediki, bu avukatlık neden?
Teknolojiyi kullanarak kendime iş kurdum, evlendim araba aldım, teknolojinin kölesi olanların ise cebinde sadece iphone var, çoğunun cebinde yemek yiyecek parası yok.
İphone sahipleri apple markasının ücretsiz işçileridir, köleleridir, markaya aşk derecesinde bağlı olanlar var, adamlar kendilerine iphoncu diyorlar
Varsa 10 000 tl gelirin git ver al, ama 1000 tl gelirin varsa veya o bile yoksa, illa kredi kartıyla, borçla harçla bunu almaya çalışıyorsun, sen iphone sahibi değilsin, iphone senin sahibindir...