Artık ister kendi siteleriniz için çalışabilir, isterseniz backlink satışı yapabilirsiniz. Aşağıdaki programlarla bunları yapmak çok kolay. Elimde bulunan ve lisanslı olan programları satmaya karar verdim. Programlar ömür boyu lisanslıdır. Alan arkadaşa nasıl kullanıdığı hakkında teknik destek verilecektir.
1. serobot programı: Satıldı
2.Autoplig: 289 dolara satılırken 49 dolara fiyat düşürmüşlerdir. Program en iyi imleme progrmlarından birisidir. Alan kişiye nasıl kullanılacağı istenirse anlatılacaktır. Fiyatı 60 TL
3. Seolink Robot Pro seolinkrobot[.]com adresinden detaylı bilgi bulabileceğiniz programın ömür boyu lisansı 347 $. Program ayrıca kendi WP ağlarınıza da yazı yönetebilir alınan linklerle Linkwheel yapabilir. Fiyatı 400 TL
4. Pligg Submitter:satıldı
5. Niche Finder: nichefinder[.]bradcallen[.]com adresinde detaylı bilgi bulabileceğiniz program 97 $ a satılmaktadır. Program niche(adsense de fazla para veren) kelimelri bulabilmektedir. Ben 100 TL ye veriyorum.
6. Bookmarking Demon: Satıldı ama elimde yeni lisanslar var. 180 tl den verebilrim.
Autopligg ve pligg submitter harici her programa teamviwerla dstek verilir