Site adresi:
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):150 TL (Pazarlık yapabiliriz)
Sitenin aylık getirisi: Açıklamayı okuyunuz.
Sitenin açılış tarihi: 10.03.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video
Günlük hit sayısı, kaynak link: Açıklamayı okuyunuz.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yoktur.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Malesef
Banlı olduğu sponsor var mı: Bildiğim kadarıyla yok kontrol ediniz.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Bildiğim kadarıyla yok kontrol ediniz.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiç bir problem yoktur.

Merhaba arkadaşlar,
Sitemi satma sebebim sıkılmış olmamdan kaynaklıdır.Yoksa hiç bir problemi yoktur.Şimdi açıklamamı iyi okursanız sevinirim.

Sitemin hiti en kötü 7K dan başlayıp 11K'ya kadar gitmekteydi taa ki hostingin yazılıma müdahalesine kadar.Buradaki sitemimi okursanız anlayacaksınız zaten. Şu anda sitemin bu şekilde bir hiti yoktur. Yalnız bunu zamanla olmasını bekliyorum fakat dediğim gibi sıkıldım artık. Ozaman ki gelirleri ve şu anki hitini resimlere koydum inceleyebilirsiniz.

Reklamstore geliri:

Logro geliri: (Logro ödeme yapmadı)

Gittigidiyor geliri: (limite ulaşmadığı için alınmadı)

Gördüğünüz gibi gelirleri aylık olarak bu şekildeydi. Şimdi hostingin müdahale etmeden önceki hitlerine bakalım.

Gördüğünüz gibi düşmeye başladığı kısım hostingin müdahalesinden sonra olmuştur.Mevcut olan hitlere ulaşamadım.Şu anda online web stats kullanıyorum onun görüntülerinide ekliyeyim.

Gördüğünüz gibi site bu şekildedir.Aklınıza takılan soru var ise lütfen çekinmeden sorunuz.Birde eklemek istediğim şu takas yapabiliriz.Aktif değerinde facebook sayfası ile takas olabilir.Siteye backlink çalışması yaptırılmamıştır,yaptırırsanız eski halini bile geçecektir.İstenirse aradaki farkı ödenip Güvenli Ticaret ile de satışı yapabiliriz.

Sitenin logosu ücretli alınmış olup kendi editimden doğan bir özgün logodur.Sitenin şu anki hit 300-500 arasıdır.(ilgilenilmiyor)
Alana şimdiden hayırlı olsun.