Life17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar,

ben Almanya'da yasiyorum ve Adsense den gelir elde ediyorum. Aslinda cok yeniyim ama kazancim güzel sansim iyi mi gitti veya cokmu calistim bilmiyorum.
2013 de ne olur bilmiyorum ama 2012 de Almanya'da bekar bir birey yillik 8.000 € dan fazla kazanirsa vergi ödemek zorunda ve bu vergi cok fazla bende acikcasi bundan kacinmak, ödemek istemiyorum.

Suan ödeme aldigim Adsense onayli bile degil, fakat kazancimi Youtube'dan sagladigim icin heralde sorunsuz ödeme aliyorum. ( 5 kere aldim )
- Onayli degilden kastim söyle bir yazi var. ............ için yaptığınız başvuru inceleniyor. Hesabınız tam olarak onaylanana kadar yalnızca boş reklamlar göreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin. İsterseniz, başvurunuzu farklı bir web sitesi kullanarak yeniden gönderebilirsiniz.

Simdi arkadaslar aklimda bir fikir var bunu gerceklestirebilirmiyim?
- Türkiyeye gidip bir Adsense-Banka hesabi acip kazancimi yari yariya paylastirabilirim. Sizce bunda bir sakinca var midir?
- Türkiyede ki yillik bekar birinin vergi ödemeden kazanc limiti nedir?
- Düzenli olarak banka hesabima para yatsa sorun olur mu, ben yurt disinda oldugum taktirde?

Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar yapacaginiz her yorum benim icin cok önemli !!

Tr de Banka vergi ödeme limiti Bireysel kullanıcı için 30.001 TL dir.