Merhaba arkadaşlar Wordpress alanında edindiğim tecrübelere dayanarak Wordpress bloglarınızı geliştirmenize yardım ediyorum.Uygun paket fiyatları ile blogunuzun ihtiyaçınıza göre geliştirme paketi alabilirsiniz.

Wordpress Başlangıç Paketi

Bu paketim Wordpress' e yeni başlayan blogcular içindir.Wordpress'e ilk adımınızı benimle atın ,rakiplerinizden bir adım önde başlayın.Bu paketimizde size ilk olarak bir wordpress kuruyorum.Daha sonrasında başlangıç için gerekli eklentileri kurup ayarları yapıyorum,ek olarak başlangıç seo ayarlarını yaparak ilk yazınızı yazmanıza yardım ediyorum.İlk indexlerinizi saatler içerisinde alabilirsiniz...

Wordpress Tema Düzenleme Tema Kurulum Paketi

Bu paketimde Wordpress bloglarınızın tasarımlarını geliştirme konusunda yardım ediyorum.İsterseniz temanızı siz seçin isterseniz blogunuza uygun temayı ben önereyim.Hemen blogunuzun tasarımını güncelleyelim.Lütfen sadece tema önerisi için gelmeyin Bu paketimde temalarınızı Türkçe'ye çeviriyor ,eklemek istediğiniz fonskyon var ise temanıza dahil ediyorum gerek eklentiler ile gerekse kodlar ile siz temayı beğene kadar çalışma yapıyorum.

Wordpress Seo Paketi

Wordpress zaten seo dostu bir script.Blogunuzun seo gücünü arttırmak isterseniz bu paketimizden faydanalabilirsiniz.Bu paketimizde blogunuzun tanıtım yazısını yazarak 100 civarı paravan blogta forumlarda tanıtıyoruz.Daha sonrasında gerekli eklentileri kurarak ayarlarınızı yapıyoruz.Temanıza dahil edilmesi gereken özellikleri ekliyor meta taglarınızı düzenliyor site haritası eklentisinin ayarlarını yapıyoruz.

Paketlerimiz için Fiyat Alın...

PM ile Msn adresi gönderek iletişim kurabilirsiniz.

Konu 18 Aralık 2012 tarihinde güncellendi.