foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örneği gönderebilir misiniz? Chrome'da sepete at butonunun çalışmadığını söylemişsiniz. İnceleyebilir miyiz?

Uygulama geliştirilemediğini söylemişsiniz. Bir önceki yorumda çekirdek kodların kapalı olduğunu ama üzerine uygulama yapılabileceğini söylemiştim. Eğer yapılamadığını düşünüyorsanız size örnek gönderebilirim.
http://demo.proticaret.org/Default.aspx

Sepete ürün ekleyin. acilan lightbox dan sepete git diyin girmiyor. Muhtemelen basit bi js uyumsuzluk sorunu.

zigzag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koca koca firmalar proticaret kullanıyor. Sen sepete at sorunu var demişsin nasıl yani.
Koskocaliğın ölçüsü nedir? ayrıca Microsoft da "KOSKOCA" ama bugları var ve bildiriliyor. ne zamandır bug bildirip de onun gideriilmesini istemek garip karşılanıyor anlamadım.

Mesele bug olması değil bugu bildirmeme rağmen bi dönüş olmaması. Ayrıca kötüdür demiyorum zaman zaman firmalar destek vermekte zaman bulamayabilir baska projesi vardir elemani ayrılmıştır vs vs. ama sonuç olarak bu aralar destek ben alamadım. (mail ile)

--------------------------------------------------------------------

Proticaret gerçekten güzel bir yazilim. ben bir yazilimci olarak taktir ediyorum son derce kullaıslı. Bedava olması da güzel. Opencart a göre daha prestijli bir tasarımı var. Tek sıkıntım kodlar kapali olduğu için teknik bi hata veya sıkıntı olduğunda firma desteklemez ise çözemeyiz.

ayrıca söylediğim sorun tema ile veya baska temalar ile giderilier elbet ki hemen al ile çalişmadim lakin sektörde tek biz variz tavrındaki bir firma ile çalişmaktansa bugları olan kodu kullanırım daha iyi. Opensource olsa proticaret bence bizde destek olurduk güzel olurdu ama ticari strateji meselesi ne diyelim.