Arkadaşlar RSS imleme tahmin ettiğimden kötü işledi, çünkü siteler çok düzensiz, yani neredeyse bir sitenin rssi mükemmel derecede.Bir arkadaş rss atmış, resmen açılmıyor kod hatasından, wordpress sitelerin rssleri düzgün, fakat keyword bulmakta sorun yaşıyoruz.Yani onaylayacağım ama botu sizin için en iyi hale getirmeye çalışıyoruz.Sorun olsun istemiyorum, güzel olsun tam olsun.Türkçe karakter hataları var en son onun üzerinde çalışıyorduk, sitenin karakter kodlaması farklı oluyor, rss karakter kodlaması farklı oluyor, rss'den title çekip siteden keywords çekmek zorundayız karakter kodlaması uyum sağlıyor vs, teknik problemler anlayacağınız.
En iyi duruma getirmeye çalışıyorum, tüm özel mesajlara cevap veriyorum, arada bazen unutabiliyorum.Ama emin olun en iyi, en iyi, en iyisi için çalışıyoruz.Öyle uyduruk bir şeyler karşınıza çıkmayacağız.RSS'i neden açtın o zaman diyebilirsiniz, açmasaydık bu hatalarla karşılaşmayacaktık, en azından site yapıları hakkında bilgi topluyoruz.
Anlayışınız için teşekkür ediyorum, bildiğiniz gibi problem yaşarsanız paranızı derhal iade ediyorum, bu konuda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Her türlü istek, mesaj, sorun için mesaj atabilirsiniz.
Bu arada bana mesajınız ulaşmadı veya ben gözden kaçırdım sanırım;
Aynı durumdayım. Süre konusunda arkadaşa öm geçtim ancak bir ses seda gelmedi bekliyoruz bakalım.