Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size saçma gelebilir fakat binlerce sitenin yayın yapılan bir sunucuda mail trafiğini kontrol altına almak için bazen butür uygulamalar zorunlu olmakta

Eğer alt yapı olarak wordpress kullanıyorsanız WP Mail SMTP eklentisi ile tüm mail trafiğinin smtp üzerinden yapılmasını sağlayabilirsiniz.Yine siz istediğiniz iletişim formunu kullanabilir istediğiniz üyelik sistemini kullanabilirsiniz
Bahsettiğiniz uygulamayı denedim ama yine de istediğim tarzda form eklentisi olan (ContactMe Form) mail gönderiminde başarılı olamadı, hala çalışmıyor. Üstelik ayarları yine hostun belirttiği gibi yaptım.

Ayrıca SMF, hazır scriptler gibi handikapım var, üyelik ve iletişim formlarını nasıl yapıcam bilmiyorum, hepsi karşılıksız durumda şu anda..
burakveelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanıyorum hizmeti natrodan alıyorsunuz. Zira daha evvel benim de başıma gelmişti.

Bu durumda önünüzde iki seçenek var kanımca:

1. 28 siteniz varsa bence en mantıklısı reseller sahibi olmanız. Fiyatları da oldukça ucuz.
2. Hazır sistemler için (özellikle wp) çeşitli eklentiler mevcut. Ancak joomla! söz konusu olduğunda işlem biraz daha karışıyor tabii.

kolay gelsin...
Reseller seçeneği uygun bir zamanda değerlendireceğim aklımda teşekkürler, ama diğer sorun olan wordpress dışı sistemlerde hakikaten sıkıntı yaşıyorum, üyelik ve iletişim formları karşılıksız kaldı.