Cümleten selamun aleyküm,

Şuan KARS'dayım. Düğün için KARS'a geldik. Bugün otogara gittik ANKARA'dan bir evrak gelecekti ihaleye girebilmemiz için o evrağı almaya gitmiştik dönüşte birden kar bastırdı tipi şeklinde. Araç 99 model fiat marea ön lastikler kışlık arka lastikler yazlık. Araç dayımın oğluna ait. Herneyse yola çıktık zor bela gidiyoz SELİM ilçesine doğru. Araçta 3 kişiydik ben, dayımın oğlu ve teyzemin oğlu. 5 km yol aldıktan sonra aracın arka tarafı sağa sola kaymaya başladı. Ortalama hızımız 90-100km arasındaydı. Önce arka sola doğru geldi sonra sağa dayımın oğlu direksiyon hakimiyetini kaybetti birden savrulduk. Yolda 3 defa etrafımızda döndükten sonra karşı şeritle bizim ilerlediğimiz şeriti ortadan bölen V şeklindeki bölüme haşırttttt diye ses çıktı ve kendimizi biran orada bulduk. Neyse ki ucuz atlattık düştüğümüz yer topraktı çamur olmuş saplandık kaldık. Radyodada halay çalıyordu abim şurunu kaybetti sanırım araçtan indi halay çekmeye başladı. Diğer abimde dünyadamısın alooo diye seslendi durdu Neyseki arkada oturuyordum kafamı korudum dedim ALLAH'ım sana geliyoruz yarabbim