Sizde sağ olun. Bende son 24 saatin gezilerine yandex metrika'dan baktım.
Alexa girişli bazı ipler var ama grup üyelerinden değil.
dayf16 dostumu önceki alexa grubundan tanıyorum. Kendisine %100 güvenmekle birlikte benim listemde de ipsi görünmüyor.
Hatta şu an sizin 212.253.**
olan ip nizde görünmüyor. Sistemden kaynaklanıyor olabilir.
Beni 6 dk ve 12 dk görünüyorum bu imkansız tüm siteleri 13 site aynı anda açıp başlangıç saat yazıp 13 siteyi tek tek dönerek geziyorum şöyle 1 - 1 : 2 - 1 : 3 - 1 ........ 13 - 1 başa dönüp 1 - 2 : 2 - 2 : 3 - 2 ....... 13 - 2 bu biçim 5 - 6 konu geziyorum ve bunu 20 dk . ancak sürüyor 6 veya 12 dk .. da gezememki zaten

çıkarkende tüm siteleri aynı anda kapatıp bitiş saat yazıyorum ... Ama şöyle bir şey var gördüğüm 5 - 6 site giriyor ve konu gezmiyorlar .. 2 - 3 kişi 5 konu geziyor .. O giren 6 kişi 40 - 60 dk kalıyor ama hep aynı konu üzerinde refresh ( f5 ) yaparak kalıyor ... Beni tanıyan çok iyi bilir ciddi ve titiz biriyim gruba yalnız sitem gezilsin diye girmem kendi grubumda var o farklı yorum yapmak üzerine 2 yılda bu 2. gruba katılışım kolay kolay katılmam engelli olduğum için hareketlerim yavaş olduğundan çok gruba girmeyi tercih etmem çünkü katıldığım zaman işimi yapmam gerekir..
Saygılar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:57:13 -->-> Daha önceki mesaj 17:45:34 --
Hocam benim bir hatam mı? oldu...
Hocam , Kurallara önce siz uyacaksınız biz sizi örnek alacağız .. Kurallarda Başlama Saati : Bitiş Saati : var sizde görmedim ... Artı giriyorsunuz 45 - 60 dk . 5-6 konu aynı veya 2 konu üzerinde f5 yapıyorsunuz ... Ben gördüğümü yazarım hocam kusura bakmayın ... İsterseniz Nameless_man , siz , tatilmekan girenleri ispat ederim ... Hatanız takip etmemek hocam

Tabi çok site var sizin açınızdan takip etmek siteleri gezmek iki kat zaman isteyen bir iş..