AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasil mi boyle konusabiliyoruz? Gordugumu soyluyorum daha ne diyeyim? Kac tane armalarda karsima cikti hep.

kadin diye aratinca kadinca.us,
facebook kapak fotograflari diye aratinca kapakresimleri.tr.gg uzantisi,
yemek tarfileri kelimesinde yemekevi.tv,
sok diyetler sac dokulmesine neden oluyo (uzun oldu ama amac comlari gectigini gostermek) kadin.ca,
ekledim: gurbetci forum yazinca paylas.eu
vodafone 958 yazinca kiyas.la...

gibi daha, arama yapipta hatirlayamadigim co.nz, .me, .in gibi bir suru daha domain var su an hatirlayamadigim ve kafada cikan bir cok konuda. Gordugumuzu soyluyoruz, bisey salladigimiz yok yani. O sizin anlattiklarinizi da belki 10 kere google'in blogspotundan okumuslugum vardir, bizde biliyoruz uzantilari vb. nasil kategorilediklerini, daha dogrusu bize aktardiklari. Cikmayacak olsa bunlar da cikmaz kafada. Bunu demeye calisiyorum. Somut ornek veriyorum size, siz de munasip somut kanitlarla gelin de tartismaya devam edelim.
Ben atıyorsunuz demedim. Bahsettiğiniz uzantılar hangi şartlar altında o seviyeye geldi bir de bunu sorgulayın? com, net, org 10 liralık yatırım yapıyorsa, diğer uzantılar kaç liralık yatırım yapıyor? Aynı yatırımı mı yapıyorlar?

Benim somut bir kanıt sunmama lüzum yok. Her şey ortada, istisnalar kaideyi bozmaz. Kadın kelimesinde 1. sayfada 10 sonuçtan 1 tanesi farklı uzantı. 2. sayfadaki 10 sonuçtan 1 tanesi farklı uzantı. Ve ondan sonra ortada farklı uzantı yok. Yani vermiş olduğunuz örnekler istisnadan öteye gitmez.

Webmaster -- tc 'de aynı değerlendirme ile değerlendirilebilir. İstisna.

Geçtiğimiz aylarda yanılmıyorsam kadın-net domain'i bu forumda satılmaya çalışıldı. Satan arkadaş hiç site kurmamış domain'e. Satılmayınca kendisi projelendirme yoluna gitti ve direkt 2. sayfadan giriş yapmış. ca uzantılısının üstünde. 3-5 ay sonra da kadinca-us 'un üstüne çıkarsa şaşırmayın.