Sizde sağ olun. Bende son 24 saatin gezilerine yandex metrika'dan baktım.
Alexa girişli bazı ipler var ama grup üyelerinden değil.
dayf16 dostumu önceki alexa grubundan tanıyorum. Kendisine %100 güvenmekle birlikte benim listemde de ipsi görünmüyor.
Hatta şu an sizin 212.253.**
olan ip nizde görünmüyor. Sistemden kaynaklanıyor olabilir.
hocam en sağlam bakmak için
www.siteadiniz.com:2082 cpaneliniz olur buraya user ve pasword unuzu yazın girin son ziyaretcilere tıklayın numarya gore sıralyın orada herseyi gorurusunuz
hocam kefalatse szi başka ip den gezin ben xxx de kullanıyorum aynı gun içinde 100 değişik ip ile girebilirim sitelere bunu burad ayaptımda dunya sıralamanızın hızla düştüğü gunlere dikkat edin ozamanlar ben xxx den 50 değişik ip den girişl yapıyorum.. en sağlam bakmak cpanledendir
dün için haritaci70 arkadaşın girişi yok heberi olan var mı ben maazeret kabul etmiyorum arkadaşlr kusra bakmayın giriş yapacaksanbız yapın yapamyacajksanız bend eyapmayayın daha önceden konuya ve konu sahibine cok onemli maazeretlerini bildirmeyebnler atılsın
dün için turkgencnet arkadasın da girişi yok suyu çıkıyoır boyle olunca arkadaşilar bu konuda istikrar sağlayan arkadaşlara lafım yok ben hepimizin hakkını savunuyorum konu sahibine burdan uyarım ya onları at ya da beni bukadar