BKR55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yoksa kopya içerik, fake hit, backlink bunlar yüzünden mi banlandı.
adsense kurallarına göre adsense reklamlarını eklediginiz siteye fake hit göndermek ban sebebi hocam.zamanında sitelerimden birisine bende fake hit satın aldım ucuz yoldan.sadece o sitede kullandıgım hesabım banlandı.tek kural ihlalide buydu sitedeki.zaten bende senin gibi deneme yapıyordum,bekledigim sonucu aldım o zaman.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:58:07 -->-> Daha önceki mesaj 22:55:41 --

Gnosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
link çalışması yüzünden eğer google zaten seni suçüstü yaparsa sitene ceza veririr hatta sandboxa bile gönderebilir. Reklamın bunla alakadar olduğunu zannetmiyorumç Yalnız hesap kapatılınca açıklama kesinlikle yapıyorlar diye biliyorum ben
benim son banlanan 3 hesabımın nedenini hala çözemedim ama hepsi aynı sitede kullanınca banladıgına göre sitede sorun vardır herhalde fakat ne oldugunu hala bilmiyorum çünkü gelen maillarda diyordu ki;hesabını kapadık.nedenini merak ettigini biliyoruz ama söyleyemiyoruz.nedenini bilsem sorunu giderip tekrar bildirim yapıcam ama nedenini bilmedigim için siteye reklamda ekleyemiyorum artık.