SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat ederseniz, domainler boşta demedim direkt olarak. KİMİSİ BOŞTA, KİMİSİ YATIYOR. Dedim.

Düşünsenize, adam aylar önce ya da yıllar önce www.OYUN.tc gibi jenerik bir domain alıyor ve iş yok. Ya da tatil, haber vb. domainler keza öyle... Hepsi işsiz, işsiz duruyor. Bu kadar jenerik .TC domainden biri en azından iş yapmaz mı yahu

Hem, bana göre yanılıyorsunuz. Domainin nasıl kullanıldığı paraya bağlıdır. Örneğin, www.yakala.co sırf paralı ellerde diye iş yaparken. www.tatil.co ve www.haber.co domainler kim bilir kimlerde boş boş duruyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:43:12 -->-> Daha önceki mesaj 22:41:26 --

haber.tc ilgisizlikten, tatil.tc parasızlıktan, oyun.tc reklamsızlıktan, kadin.tc bilgisizlikten... Bu kadar baba jenerik domainlerin hepsimi boşta yatar yahu. En azından biri gözde olmaz mı

Bu domainlerin çoğunun com uzantılarının sahibi tarafından reglendiği, rakiplerine kaptırmamak için reglenip boşta bırakıldığı alenen bilinen bir gerçekken bunların boşta yattığını vurgulamak çok acemice doğrusu. Benim övmediğim aşikar ama sizin TC domainlere karşı bir antipatiniz olduğu kesin.

Konunun amacından sapmaması için başka mesaj yazmıyorum, anlayanlar için verdiğim mesajlar yeterli..