SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat ederseniz, domainler boşta demedim direkt olarak. KİMİSİ BOŞTA, KİMİSİ YATIYOR. Dedim.

Düşünseniz, adam aylar önce ya da yıllar önce www.OYUN.tc gibi jenerik bir domain alıyor ve iş yok. Ya da tatil, haber vb. domainler keza öyle... Hepsi işsiz, işsiz duruyor. Bu kadar jenerik .TC domainden biri en azından iş yapmaz mı yahu

Hem, bana göre yanılıyorsunuz. Domainin nasıl kullanıldığı paraya bağlıdır. Örneğin, www.yakala.co sırf paralı ellerde diye iş yaparken. www.tatil.co ve www.haber.co domainler kim bilir kimlerde boş boş duruyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:43:12 -->-> Daha önceki mesaj 22:41:26 --

haber.tc ilgisizlikten, tatil.tc parasızlıktan, oyun.tc reklamsızlıktan, kadin.tc bilgisizlikten... Bu kadar baba jenerik domainlerin hepsimi boşta yatar yahu. En azından biri gözde olmaz mı
Tamam Haber.TC'yi gözde yapacağım sizin için. İlgisizlik dediğim bunun içerisinde sermayede olması gerekiyor. Oyun veya tatil gibi alanı yok haber kelimesinin. Ajanslara abone olmak gerekiyor falan.