professionalist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya kardeşim hem Türkler'e yapılmış haksızlıkları yapanları kınayıp hem nasıl Kürt etnik milliyetçiliği yapıyorum ? Şu an bunu anlayamıyorum ? söylediklerimi dar bir kalıba ait kavramlar olarak itham edemezsin.Çünkü ben de seni ırkçı jargona kaymakla suçlayabilirim. Zira savundukların türk faşizminin temel öğretilerinden oluşuyor. Faşizm illa birilerinin kafasını mermi ile doldurmakla olmaz. bir halkın dilini yok ederek, yerinden yurdundan ayırıp türk bölgelerine yerleştirip böylece kendi özelliklerini doğal olarak kaybetmesini sağlayarak ta faşizm yapmış olursun. hatta bunu yapanları destekleyerek ve savunarak ta yine faşizm yapmış olrsunuz. Sen bana çıkıp diyebilir misin ki bu ülkede iskan kanunu ile kürtler türk bölgelerine zorla yerleştirilmedi. Bu faşizm değil de nedir ?
işinize gelmeyince faşizmde faşizm diyip durursunuz.

Söylediklerin benim için saçmalıktan öteye gidemez, neden diyecek olursan;
Türk halkı faşist olsaydı , şimdi kürtler istanbulda , ankarada , izmirde elini kulunu sallayarak mitingler ve yürüyüşler yapamazdı. İstanbul Türklerin çoğunlukta olduğu büyük bir şehir ama buna rağmen bizzat pkk yandaşları tarafından yapılmış gösterileri dahi umursamayıp , oyuna gelmemişlerdir.

Kürtler günümüzde özgürce kürtçe konuşuyor. Kimseninde buna bişe dediği yok. Ve sen halen çıkıp "bir milletin dilini yok etmek" ten bahsediyorsun. Doğuda adamlar doğru düzgün Türkçe bilmiyor , neyin kafasındasın anlamıyorum.

Eğer bu ülkede bir grup it çıkıpta terör örgütü liderine sayın diyip , övgüler yağdırabiliyorsa sen bu ülkede faşizmden bahsedemezsin. Milyonlarca insanın kanına girmiş pkk yı açık açık destekliyip , bez parçalarıyla sokaklarda dolaşıp , polise , askere saldıran ve sonrada elini kolunu sallayarak dolaşan insanların olduğu bir ülkede faşizmden bahsedemezsin. Burda hangi tarafın faşist olduğu açıkca bellidir.