Merhabalar, windows 7 64 bit kullanıyorum dün yeni bir ekran kartı ve power supply aldım ve bağladım, internetten driver indirip kurdum sorunsuz açılıyordu 2-3 saat kadar kullandım daha sonra ekran kartının(asus gtx 660) kendi cdsini takıp driverları yükleyeyim bir de belki farklıdır diye düşündüm.
Cdyi taktım driverları kurdum, pc restrart attı açılırken boot'a girdim, ram ile ilgili bir ayar var 1600mhz modda çalışması için eski hali auto daydı onu 1600 moda aldım ve pc yi açtım, ancak tam windows 7 nin logosunun olduğu ekranda aniden donarak mavi ekran hatası veriyor, yeni donanım taktıysanız çıkartın vs. gibi bir hata, hem ssd de hem de hdd de iki ayrı win7 kurulu, hdd de olanı kullanmıyorum yarısı silinmiş, heralde o açılıyo dedim, o harddisci çıkarttım bu seferde pc açılırken boot edicek aygıt bulamadı gibi bir hata alıyorum siyah ekranda. Boottan ssd yi 1st olarak seçtim hatta 2 ve 3ede aynısını seçtim, sorun ne olabilir?
Çalışmam gerekiyor, dünüm boşa gitti bugün de kalırsa bir ton iş birikecek lütfen ufakta olsa fikriniz varsa yardımcı olun.
Merhabalar...
Ram değerlerinde değişiklik yaptıktan sonra mı oldu? Ayrıca ekran kartı üzerinde verilen sürücüler genelde 32 bit sürüm içindir. Bu sorunları anlamak için önce ssd veya diğer hdd den 1 tanesini bağlayın.Bilgisayarı güvenli modda açıp ekran sürücüsünü silin, silme işlemi olmazsa sistemi geri yükleyin. Boot'tan Ram değerlerini eski hale getirin. Sonucu buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım...
Kolay Gelsin...