İşte asıl etnik milliyetçilik yapan sensin. Eğer biz etnik milliyetçilik yapsaydık sana yanıt vermezdik, çünkü senin elin titrerdi bunları yazmadan önce... Kürt siyasetçileri sadece dağdan yönetilen partinin içindekiler mi sanıyorsun sen? Diğer tüm partilerin içinde de kürt siyasetçiler var. İktidarın kürt bakanları var, muhalefetin kürt milletvekilleri var. Bu ülkenin batısından kürt kökenli milletvekili seçilebiliyorken hangi faşizmden bahsediyorsun sen. Bu ülke kürt cumhurbaşkanı çıkarmış, kürt başbakan çıkarmış, kürt içişleri bakanı çıkarmış ama sana ülkenin adı Kürdiye olarak değişene kadar yaranamayacak belli. İlk girişteki iyi niyetinden şüphe ediyorum artık. Yüzeysel militan jargona kayıyorsun. Ben sana somut örneklerle fikirlerimi beyan ediyorum sen militanca öyle oldu böyle oldu diyorsun.
İsrail'e Arap kökenli başbakan, Çin'de Uygur kökenli içişleri bakanı seçildiğinde tekrar konuşalım. Çünkü faşizm bir siyasi terimdir sinsicesi, kıvrağı oynağı olmaz. Bu sohbet faşist .bne. gibi p..t gibi bir şeydir kıvamına gelmeden bitsin. Bu son mesajımdır, öyle militanca çamur atmakla olmuyor biraz bilgi kırıntısı da eklemek gerekiyor fikirleri değerli kılmak için. Yokse hepimizin kendi değerleri var ve senin değerlerin seni sen yapar, seni doğru yapmaz.
ya kardeşim hem Türkler'e yapılmış haksızlıkları yapanları kınayıp hem nasıl Kürt etnik milliyetçiliği yapıyorum ? Şu an bunu anlayamıyorum ? söylediklerimi dar bir kalıba ait kavramlar olarak itham edemezsin.Çünkü ben de seni ırkçı jargona kaymakla suçlayabilirim. Zira savundukların türk faşizminin temel öğretilerinden oluşuyor. Faşizm illa birilerinin kafasını mermi ile doldurmakla olmaz. bir halkın dilini yok ederek, yerinden yurdundan ayırıp türk bölgelerine yerleştirip böylece kendi özelliklerini doğal olarak kaybetmesini sağlayarak ta faşizm yapmış olursun. hatta bunu yapanları destekleyerek ve savunarak ta yine faşizm yapmış olrsunuz. Sen bana çıkıp diyebilir misin ki bu ülkede iskan kanunu ile kürtler türk bölgelerine zorla yerleştirilmedi. Bu faşizm değil de nedir ?