İşte yine aynı komediyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.Atatürk milliyetçiliği.Kürt siyasetçileri yalnızca Kürt hak ve özgürlüklerini değil Türkiye de yaşayan tüm etnik grupların hak ve özgrülüklerini korumayı amaçlamaktadır. eğer yukarıdaki yazıyı okuduysan , faşizme maruz kalan Türk bile olsa bunu kınadığımı görürsün. Nitekim yine uygur bölgesind eki Türkler için de , Kuzey ırakta ki türkmenler içinde aynı hassasiyeti gösterebiliyorum. İnandığım değerler bir insanın değerleridir. Bunu ben başarabildiğim için mutluyum.Ama sizler türklük szö konusu olduğunda gözünüz hibirşeyi görmüyor. Ben bu insanlığı sorgularım !!
birlik ve beraberlik bir ırkın adı altında değil de herkesi kapsayacak farklı bir isimle yaratılmaya çalışılırsa buna ben dahil tüm kürtler destek verecektir. Savunduğunun aksine Türkiye de dünyanın görmediği ve göremeyeceği sinsilikte bir faşizm yapılmıştır.
İşte asıl etnik milliyetçilik yapan sensin. Eğer biz etnik milliyetçilik yapsaydık sana yanıt vermezdik, çünkü senin elin titrerdi bunları yazmadan önce... Kürt siyasetçileri sadece dağdan yönetilen partinin içindekiler mi sanıyorsun sen? Diğer tüm partilerin içinde de kürt siyasetçiler var. İktidarın kürt bakanları var, muhalefetin kürt milletvekilleri var. Bu ülkenin batısından kürt kökenli milletvekili seçilebiliyorken hangi faşizmden bahsediyorsun sen. Bu ülke kürt cumhurbaşkanı çıkarmış, kürt başbakan çıkarmış, kürt içişleri bakanı çıkarmış ama sana ülkenin adı Kürdiye olarak değişene kadar yaranamayacak belli. İlk girişteki iyi niyetinden şüphe ediyorum artık. Yüzeysel militan jargona kayıyorsun. Ben sana somut örneklerle fikirlerimi beyan ediyorum sen militanca öyle oldu böyle oldu diyorsun.
İsrail'e Arap kökenli başbakan, Çin'de Uygur kökenli içişleri bakanı seçildiğinde tekrar konuşalım. Çünkü faşizm bir siyasi terimdir sinsicesi, kıvrağı oynağı olmaz. Bu sohbet faşist .bne. gibi p..t gibi bir şeydir kıvamına gelmeden bitsin. Bu son mesajımdır, öyle militanca çamur atmakla olmuyor biraz bilgi kırıntısı da eklemek gerekiyor fikirleri değerli kılmak için. Yokse hepimizin kendi değerleri var ve senin değerlerin seni sen yapar, seni doğru yapmaz.