Konu
iTunes Store Türkiyede Açıldı
04-12-2012, 19:09:27
aTKn94
Merhaba Arkadaşlar, Geçenlerde Applein iTunes Store Mağazasını Türkiyeyede açacağını söylemişti. Dün itibari ile iTunes Store Mağazası Açıldı. iTunes Store Mağazasında Türkçe, Yabancı Müzikler(Albüm Olarak) ve Filmler kiralanmakta ve satılmaktadır. Ayrıca para birimi olarak TL Cinsinden satışa sunulmaktadır. Açıkçası Türkiye de böyle gelişmelerin olması beni mutlu ediyor.. Ama iTunes store ilk açıldığından pek türk müziği olmaz diye düşünüyordum ama yeni olmasına rağmen birsürü Barış Manço, Sezen Aksu gibi değerleri sanatçılarımızın Müzikleri Satışa Sunulmuş Durumda.
iTunes Müzik Mağazasına Nasıl Girilir ?
Menüden Müzik Kısmına Giriyoruz. Gelen Ekrandanın sol üst köşesinde Mağaza Diye bir bölüm var oraya tıkladığımızda iTunes Mağazasına yönlendirileceksiniz. Burdan istediğiniz Müzikleri Albüm ve Single şeklinde satın alabilirsiniz.
iTunes Film Mağazasına Nasıl Girilir ?
Menüden Videolar Kısmına Giriyoruz. Gelen Ekrandanın sol üst köşesinde Mağaza Diye bir bölüm var oraya tıkladığımızda iTunes Mağazasına yönlendirileceksiniz. Burdan istediğiniz Filmleri Kiralayabiliriz..
Gördüğünüz gibi yukarıdaki iTunes Müzik Mağazasında Çoğu şarkı bulunmakta. Eski şarkılar bile listede yer almaktadır. Applein bu atağı gerçekten iPhone,iPad Satışlarını Türkiyede %100 Etkileyeceğini Düşünüyorum. Şimdi ise iTunes Film Mağazasında biraz göz gezdirelim.
AtknUludag.Com'dan
Alıntıdır...