Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsanız suçsuz bile olsanız ceza yeme ihtimaliniz var. Birçok örneği var. Umarım hiçbirşey olmaz.
Valla öyle bir savunma hazırlatacağım ki, benim adım karıştığı için çatır çatır tazminat ödeteceğim. 2008'de adminden birine ulaşmak yerine şikayetçi olan kendileri. 2008'de reklam yapılan firma şikayetten dolayı kendi reklamını da kaldırtıyor. 2012 olmuş, geçmişte olan iş için ben suçlanıyorum. 2008'de niye şikayetçi olmadılar? Konu silinmiş IP adresi gitmiş. Hiçbir şekilde suçlanamam. 2008 yerine 2012'de bu iş buraya geldi madem, benim eski mahallemde ifade vermen gerekiyor asayiş şubeye diye anılıyorsam, günlerce sıkıntısını çekmişsem bedeli olur. Hele bir aklanayım da.
Ne konuyu açan,
Ne site sahibi,
Ne domain sahibi,
Ne de firmayı kötüleyen şahıs;
Hiçbiri 2008'den bu güne suçlanmıyor da......
Reklamını yaptığınız kişi suçlanıyor. Suçlandığı için tanıtımını kaldırtıyor adam. 2012 olmuş gelip senmi yaptın deniyor.

2008'de gelse hangi kullanıcı ise veririm IP adresini, sen sağ ben selamet.
10 defa makine silinmiş. 2008 kasım ayında zaten yeniden kurulmuş. Yani ben şimdi o kullanıcıyı nereden bulup nasıl kanıtlayayım ya da nasıl Ip adresini bulayım? Tekrarlıyorum,
5 üye şuraya yazalım.
Saydıralım şimdi;
İsimtescil
İhs
Sadecehosting
Natro
Türkticaret
Kayıtlarıda alalım. Radmini asarlar iran'a götürüp o zaman, o derece birşey olmalı.
Haa, 4 yıl geçtikten sonra radmin gel abi demeleri saçma olmaz mı?
Kullanıcı yazdığından sorumlu olur, IP adresi kayıtlıdır.
Kaldırsınlar şunu da o zaman, saçma sapan niye aşağıda duruyor? İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.