Türkiye'nin ilk ve tek Webmaster Marketi Max.com.tr açıldı!

Backlink,Seo Paketleri,Tanıtım Yazıları,Site satışları,Script Satışları yada sitelerin reklam alanlarıyla ilgileniyorsanız şayet Max.com.tr tam sizlik!

İster alıcı ister satıcı olun Max.com.tr Güvenli ticaret sistemiyle hiç risk almadan satın, satın alın.

Sistemimiz birçok benzeri güvenli ticaret sistemi ile aynı şekilde çalışmaktadır.Alıcı ürününü seçer ve ödemeyi yapar.Satıcı işi tamamladığında Alıcı onay vermeden ödeme Satıcının hesabına geçmez.

Bu sistem sayesinde paranız, işiniz tamamlanmadan Satıcıya iletilmez.

Peki bilindik tüm özelliklerin dışında Max.com.tr'de neler var ?

-Not defterinden backlink süreleri takip etmeye son ! Max.com.tr ile sattığınız yada aldığınız backlinkleri sistemimiz sizin için takip eder.

-Acaba satış var mı diye günde 50 kez giriş yapmaya son ! Max.com.tr sizi kanser etmez aksine ömrü uzatıyor.Max.com.tr satışınız olduğunda ertesi gün cep telefonunuza SMS göndererek bekleyen satışlarınızın olduğunu belirtir.

-Sitenin kaç link çıkışı varmış alexa'sı kaç k'ymış gibi uğraşlara son ! Max.com.tr sitenizle alakalı içerik bulmak konusunda hayalin ötesinde hizmet veriyor.Şöyle ki aşağıdaki tüm alanlara göre detaylı arama yapabilirsiniz.
a-)Alexa Dünya Sıralaması
b-)Alexa Ülke Sıralaması
c-)Alexa verilerine göre Trafiğin yoğun olduğu ülke
d-)Alexa verilerine göre Alınan link sayısı
e-)Alexa verilerine göre site hızı
f-)Dışa çıkılan link sayısı
g-)Google Pagerank
h-)Site yaşı
h-)Ve hatta Trustrank'e göre sıralama yapabilirsiniz.Alım yapmak istediğiniz siteler hakkında herşeyi daha siteye girmeden görebilirsiniz.Üstelik tüm bilgiler 3 günde 1 otomatik olarak güncellenmektedir.

-Astronomik rakamlara ulaşmayı beklemeyin.Max.com.tr'de minumum ödeme tutarı sadece 2 TL, üstelik paranız en geç 1 sonraki iş gününde hesabınızda.

Dönelim başlığımıza..Max.com.tr açılışına özel r10.net üyelerinden ilk 30 kişiye alıcı hesabına 10 TL yüklüyor.Bu yükleme için aşağıdaki adımları sırayla tamamlayın.
-Konuya katılıyorum,ben de varım yada burdayım gibi birşey yazın.Bundan sonraki işlemler için hızlı olmanıza gerek yok.Konuya mesaj atan ilk 30 kişiye verilecektir.
-Max.com.tr'ye üye olun.
-Backlink / Reklam , tanıtım yazısı yada script satışı konularından en az biri için satış teklifi oluşturun.(Tamamen ücretsizdir)
-Bana Max.com.tr ye yazdığınız e-mail adresini pm olarak gönderin.

10 TL'lerin yüklemeleri 30 kişi tamamlandıktan sonraki 24 saat içinde yapılacaktır.

Kimler katılamaz ?
-Türkiye'ye kapanan yada kapanacağı garanti olan siteler kısaca w.r.z , p.r.n. vb siteleri kabul edemiyoruz.