Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle site adresini vermekte bir sakınca görmüyorum. (İslami Rüya Tabirleri) Çünkü bu gelirin %100 içerik ve siteyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Olayı kısaca özetleyeceğim. Sizlerden fikir ve tecrübe bilgisi istiyorum.

Rüya tabiri sitesini Kasım 2012'de açtım. Bot ile konuları çektim. Daha sonra ismi lazım değil forum içerisinden bir arkadaş ücret karşılığı bana link çalışması yaptı. Ben verdiğim ücreti yüksek bir meblaya çıkararak 2. link çalışmasını yaptırdım. Sanırım hackliiink ve legal olmayan link çalışmalarına da girdi arkadaş. Benim site bir anda patladı hiti yukarılara uçtu gitti.

Son 1 haftadır günlük 200 dolar kazanıyordu site ve diğer site gelirleriyle toplam hesapta 1800 dolar para birikmişti Kasım 2012 sonu bakiye olarak. Ancak şuan hesap kapatılmış. :S Açıklama da yok. Yapacak birşey de yok.

Yukarıda adresini verdiğim site olmadan evvel diğer legal ve organik hitli sitelerimden her ay 600-800 dolar ödeme alıyordum diğer sitelerimden. Şimdi o paramda içeride yandı. Bunun için birşey yapılabilir mi? Daha öncesinde tecrübesi olan arkadaşlar belki yardımcı olabilir? Ayrıca rüya tabiri sitem legal içerikli bir site diye düşünüyorum. Banlanmasının nedeni yüksek gelir mi yoksa link çalışması mı? Teşekkürler.