"Would you like to buy this domain?" bu Godaddy'de park halindeki bütün domainlerde çıkar. Domaini almak isteyen için aracılık hizmeti.
Kayıt tarihine göre auctions'a çıkmış ve orada kalması gereken süre geçmiş gözüküyor. Güncelleme bilgisine göre de domaini birisi almış. Auctions'ta domaini biri kazanmış olsa bile ilgili kişinin paneline gelene kadar sizin alma imkanınız vardı; ceza ücretini ödediğinizde domain sadece dış transfere izin verilmesiyle başka bir firmaya transferle geri alabilirdiniz düne kadar. Alan kişinin paneline aktarılmış ve güncellenmiş artık.
Whois bilgilerinden kimin aldığını öğrenerek satıp satmayacağını sorun isterseniz.
Bu şekilde olduğunda eminmisin hocam. 1 ay geçmiş süresi. Daha düne kadar site aktif iken bir gün içinde nasıl auctions da satılmış ve benim haberim yok. Buna dair mail falan gelmiyor mu ? Godaddy de "Redemption Period" olmuyor mu ?
Başka birinin aldığını nasıl öğrenebilirim peki ?
Çok soru sordum sinirlerim çok bozuk.
Arkadaşlar herkes domain ismini istiyor. Domain biraz değerli olduğu için veremiyorum. Domain adı ile ne gibi işlemler yaptığınızı öğrenebilirmiyim acaba ?