kendi ufak sitelerim için kullandığım ufak bir ressellerım var ve son 4 yıldır sadece 1 kere kapandı ve sebebide sunucu güncellenmesiydi. sonra ajans işleri için hostinge ihtiyaç duyup zaten domainlerimi aldığım websitesi olan isimtescil.net ten hosting almaya başladım. hayatımın hataları listesine eklediğim bir şeydir isimtescil müşterisi olmak. büyük firmadır, sıkıntı çıkmaz kapanma vs olmaz diye düşünürken 02.10.2012, 17.10.2012, 12.11.2012, 14.11.2012, 15.11.2012, 23.11.2012, 29.11.2012, 03.12.2012 tarihlerinde sitelerim saatlerce kapalı kaldı. telefon açıp ne zaman düzelir diye sorduğumda "teknik servis mesai saatinde ilgilenicek" gibi cevaplar bile aldım

7/24 teknik desteğin hangi işe yaradığını sorduğumda da tabiki cevap alamadım. bu gece sitem tekrar kapandı, haklı bir sinirle ilk önce destek merkezinden mesaj attım ve şu mesajı yazdığım sırada bile halen okunamamış olan mesajı beklemekten sıkıldığım için telefon açtım. "siteniz açık ama biraz yavaş, düzelir birazdan" cümlesine maruz kaldım

profesyönelliğin doruklarındasın isimtescil.
hikayeyi fazla uzatmıyım, site ilk aldığım günden beri (2 ay olmadı daha)8 kere kapandı. mail servisi çalışmıyor ve dolayısıyla site üzerindende mail atamıyorum. teknik destek ismindeki o şeyleride pek bi işe yaramıyo zaten.
host almayı düşünen varsa aman aman dikkat edin, isimtescil gazozunuza ilaç atmaktan zevk alır.