CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam duygusal davrandiginizi dusunuyorum.
Filmde extra bir durum yok, ha su da olsa bizi sasirtir denecek bir durum yok.
Cok yavan bir yapit.
Bir basrol oyuncusu var, sonuna kadar olmuyor, karisini kizini kurtariyor. Dusmani vuruyor film bitti. Bunlarin orneklerini daha once bir suru filmde gorduk. Fakat adamlar bunu ne yapmislar sanal olarak dokmeye calismislar, insanlari insanlarin kontrolune birakarak bir film yapmislar. Bu acidan ele aldigimizda film bence abartilacak bi yani yok.

Cok guzel filmler izledim, belkide bu film onlara yeterince yaklasamadigi icin bana vasat geldi. Cidden sinema izlerken kendimi sinemanin icine yerlestirdigim beni alip giden filmler oldu, bu onlarin yaninda biraz daha sonuk kaldi ondan olsa gerek.
Filmlerin çoğu zaten bahsettiğiniz gibi yavan ve saçmalıklar ile dolu, saçma olmayan filmde yok zaten, bahsettiğiniz mantık ile filmlere eleştirisel yönden bakmak yanlış olur düşüncesindeyim, bir çok kurt vampir filmi izledik konu itibari ile aynı ama oyuncu kadrosu ve kurgu filmi güzelleştirdiğinden kararı buna göre vermek lazım, olaylara duygusal yaklaşmak gibi bir özelliğim yok diye biliyordum, duygusal yaklaşabiliyorsam ne mutlu bana