Merhaba arkadaşlar,
1 hafta önce nic.tr üzerinden 15TL karşılığında org.tr tescil ettim. Hemen resellerime yönlendirip mail hesapları açtım ve ilgili kişilerin outlooklarına kurdum.
Gmail'e 4-5 defa test postası gönderdim, hepsi SPAM'e gitti. (Resellerin IP adresi özel ve 30 tane kurumsal firmanın mailleri çalışıyor, hepsi çatır çatır tekliflerini, raporlarını INBOX olarak gönderiyorlar, hotmail-gmail-yahoo vs. gibi yerlere.)
Gmail'in destek kısmından SPAMle ilgili destek formu doldurdum, cevap gelmedi,
- Madem gmail bizi spam olarak görüyor, ben de gmail altyapısı kullanırım dedim ve Google APPS kurdum, gerekli MX kayıtlarını yaptım, 24 saate aktif oldu. Apps üzerinden user@gmail.com adreslerine gönderdiğim mailler de SPAM'e düştü.
- Heeey ulen, google sen kimsin ?
dedim ve soluğu domains.live.com'da aldım. live üzerinde sitemi tanıtıp MXlerin aktif olması 2 saati aldı ki bu işlem google'dan çok daha hızlı oldu. Gene ayarları yaptım ve test maili gönderdim. Gmail'e gönderdiğim mail gene spame düştü.
- Bir de gittim 1freehosting.com'dan ücretsiz bir hesap açtım, buradan mail gönderdim, ilk mail inbox'a diğerleri ise spame düştü.
Allahın hikmetidir dedim, domain'i tekrar resellerime yönlendirdim, email hesaplarını açtım, test mailleri gönderdim, gene spame düştü.
Bu durumları dikkate alarak, lütfen söyler misiniz ne yapmalıyım?
İyi forumlar.
----------Dipnot;
Roundcube'de kimlik ayarları yapılmadığı zaman spame gidiyor, biliyorum. Hep kimlik ayarları yaptım.
Mail'in altında Unvan ve telefon yazıyor imza olarak. (Belki bir etkisi vardır)
Hotmail to Gmail >>SPAM
Gmail to Gmail >> SPAM
TR lokaston DC to Gmail >>SPAM