audi_s5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gruba katilmak icin degisik zamanlarda 2 defa konuya yazmistim. Sonra grubun yöneticisi (KingBoatman) ile pm den yazistik tamam dedik. Ama aradan gunler gecti hala eklenmedim. Bende sonra yazanlar gruba alindi. Bu arada gruba soyle baktim kim geziyor kim gezmiyor diye. Belli basli gezenlerden baska kimsenin ugradigi yok maalesef. 20 kisilik grupta neredeyse yarisi gezmiyor yada 3-5 günde bir ugruyor. Grubu acan arkadas bile en son 5 gün önce gezinti yapmis. Dolayisiyla gruba katilmaktan vazgectim. Zaten almadik ki dediginizi duyar gibiyim. Ama isabet olmus. Herkese kolay gelsin.
arkadaş doğru soyluyor... Size istatistikleri vereyim

25 kişi gezme sayısı R10.net sitesinden gelen... Bunu gozunuzden buyutmeyin
cunku 25 kişi 30 Kasım - 3 Aralık saat 10:00 a kadar olan kişi sayısı... Takvimde ise 3 gunde ortalama 9 kişi diyebiliriz. Grubun geri kalanı nden sayfaları gezmiyor. Hem gezen arkadaslar oluyor fakat sadece ac kapa yapılıyor.

İnanmıyorsanız sitelerinze yandex metrica kurulumu yapın... Kimin Nerden geldiğini görebilirsiniz. Sitede geçirilen zamana kadar hersey acık ve net...

Grupta haksızlıklar oluyor.... Kingboatman arkadaşımızdan isteğim şudur. Herkes ilini yazsın bu ilk mesaja editlensin... Bende göreyim diyeyim ki şu ilden gelmiş buradan gelmiş, ona göre gezerim sayfaları