Konu ise işe yarar ama Türk icadı falan değildir. Dünya R10'dan ibaret değil. İyisi kötüsü olmaz paylaşım paylaşımdır. Umarım faydalanan arkadaşlar olur.
Son olarak egosuna teslim olmuş insanlar bir özür borçlusunuz. O kadar sayfayı (konu hariç) boşuna okuttunuz.
Teşekür ederim.
Türk icadı konusunda:
Tabi ki taktiği bir
amerikalı, ingiliz ya da avusturalya lı bir Seocu bulmuştur,
türkler kesinlikle taktik üretemez olsa olsa bi yerden aralaklamışlardır. Az kendinize güvenin ya biz bu adamlardan çok geride değiliz seo alanın da.
Biz IQ'su 50 borderline sınırında olan bir toplulukta değiliz eğer gerçekten webmastersak. Ben bu taktiği 27 Nisan'dan beri geliştirerek ilerletiyorum ve daha önce hiç bir büyük platform da böyle bir taktiği ne gördüm ne duydum. Ben duydum aynı şemayı gördüm diyen arkadaşlar konu altında paylaşsın ki
hangi yahudi bulmuş taktiği bilelim

.
El ele verip biraz kafa yorulursa 1 değil 100 taktik bulunur. Ancak Türkler de ki 3 Faktör çok ağır basıyor.
1-) Kıskanma duyusu , 2-) Aman abi kimseyle paylaşmayalım korkusu. 3-) Ben zaten biliyodum duygusu. Ben şimdi bu taktikleri paylaştım gelirim birden 10 $ 'a mı düştü ? Hayır.
Türk Seo Uzmanları ve Webmaster arkadaşlar kendinize az güvenin, Türk demek icat yapamayacak, herşeyi araklıycak topluluk olmaktan bi çıksın artık bi zahmet.
Saygılarımla..
ColdSwoRD