Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Eğitim İçerikli VBulletin 4.x forumuma, Portal olarak Word Press entegre ettirmek ve Tema Tasarımı Yaptırmak İstiyorum.
Portal VB4'e entegreli olarak çalışacaktır. WP'te forumda açılan en son konular, forumda yazılan en son mesajlar, forum üye, konu, mesaj istatistikleri entegre olacaktır. WP'e üye olan otomatik VB'ne de üye olacaktır. Aynı şekilde VB'ne üye olanlar WP'ede üye olacaklardır. ( maxicep teması tarzı )
Temanın özel yönetim paneli olacaktır. Kategori başlıkları değişebilir, ikonlar eklenebilir değiştirilebilir olacaktır.
Temada W3 hatası CSS hatası bulunmamalı, Seo Puanı 85'ten Yüksek olmalıdır... Sayfa açılışı hızlı olmalı ona göre yapılmalıdır.
Ben kendi düşünceme göre paintte nerde ne olmalı tarzında bir çalışma yaptım. Anlaştığım kişiye bu resmi göndereceğim.
İşi temayı yapacak ve VB4 ile entegrasyonunu gerçekleştirecek kişiye yaptıracağım. Bu yüzden ben sadece temayı yapayım diye teklif göndermemenizi rica ediyorum. Temayı yapıp ta entegrasyonu sağlayamayan kişiye ödeme yapılmayacaktır.
Ödeme %50 risk havuzuna peşin, kalanı ise iş teslimatta risk havuzu üzerinden yapılacaktır. Buna göre tekliflerinizi vermenizi rica edeceğim. Tema benim haricimde kimseye satılamayacaktır. Tasarım siteye özel olmalıdır. Temayı yapacaklar buna göre tekliflerini yapmalarını rica ediyorum.
Tekliflerinize fiyat + teslim süresini de eklemenizi rica ediyorum. Teslim süresi max.3 günlük mazeret süresi eklenebilir.
-itrade hakkım olduğunu da unutmamanızı rica ederim..
Teşekkür ederim..