Telefonu aldık iyi has telefon kendini kitledi. şarjı yarısına kadar dolu hat takılı ama kapalı gözüküyor. daha önceki gelen telefon hiç açılmadı. ne yapacağım bilmiyorum 70 mb ram'ı var bu kadar çabuk dolduğunu keşke konuda belirtilseydi daha iyi olurdu düşüncesindeyim dokunmatik vs güzel internet hızı güzel fakat bu donma kasılma vs gibi durumda telefon uyku moduna yatıyor dünden bu güne şarjı hala aynı 1 ay bekleyecek bu gidişle sanalpazar otomatik ödeme geçmiş msj filan atılmadan. ne yapacağım bilmiyorum kenan hocamda birazdan kendine gelir diyip duruyor. ilgili ama oda birşey yapamıyor. aldım ama bu olayından dolayı çok sövdüm telefona. saçma 2 tane uygulama açık kalsa gitti telefon olduki unuttun ne olacak her seferinde şarjın bitmesinimi bekleyecegiz sinirimden kaldırıp atasım geliyor koruyucu kılıf aldım 20 lira sıfır hat aldım 32 lira. 352 liraya maal oldu halim ortada. şarjı dünkiyle aynı durumda arıyıp şarjzını bitireyim dedim hattıda okuyumuyor. bilmiyorum kafam ağrıdı canım sıkıldı. sizlere bildireyim dedim ben aldım ama aldığımada bin pişman oldum.