Bende dopinge 2 yıl taahhüt yaptırmıştım böyle rezil birşey görmedim sınırsız paketi vardı yanlış hatırlamıyorsam onu kullanıyordum hız olarak ttnetten kötü teknik destek rezil, taahhüt bozdurup üstüne para verip ttnete geçtim. Bunlarda benim yaşadıklarım. Geçiceksende taahhüt yaptırma ilk başta bi dene duruma göre yaptır eğer böyle bir şansın varsa.
Taahhüt yaptırmayı bende istemiyorum aslında 1 sene sonra askerlik var kapattırcam zaten interneti ama kampamyaya katılmak için de 2 yıl taahhüt vermek gerekiyormuş malesef
taahhüt yapma
ttnet herkez şikayetçi anlamadım gitti bende problem yok netimde gayet hızlı
nelimitsiz kullanıyorum kota aşımında dahi düşmüyor 5 mbden aşağı
şuan netim
vala hocam ben hız konusunda ttnet ile 5 mb bugün görebildim. daha ayın başında net acayip yavaş diye aradık düzelttiler yoksa ttnet acayip yavaş oluyor arada.
doping in size verebileceği hız limiti bizim verdiğimizden yukarı olamaz çünkü onlar bizim alt yapımızı kullanıyorlar diye söyledi müşteri temsilcisindeki bayan. sanırım bu hız gelen kablolardan kaynaklanıyormuş :S
şöyle bi sıkıntım yok aslında benim ttnet ile aradığım zaman aynı gün içinde sorunumu çözüyorlar o yönden iyiler ama parası doping e göre çok çok pahalı