bassedas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 50*75 için 60 tl fiyat almıştım. sende 60*90 50 tl. fiyat hakikaten iyiymiş. yeni yılda hediye olarak düşünüyordum zaten. iyi oldu bu
Sayın hocam hem fiyat olarak çok iyiyiz.Hem de gerçekten kalite olarak çok iyiyiz.1.sınıf tuval bezi.Hp makielerde basım üzeri saten vernik.İnşallah ilerde alırsanız kalite olarak da kıyaslarsınız.Şu an için tek sıkıntımız net ortamında yeniyiz tanınmıyoruz.O nedenle satış için daha çok forumları seçiyoruz ki alan arkadaşlar yorum yapsın.Bizler her ne kadar kaliteliyiz,uygunuz desek de bir yere kadar inandırıcı oluyor.O nedenle alan arkadaşlardan isteğim.Tablomuzu aldığınızda lütfen konumuzda düşüncelerinizi yazın oluyor.

Ayrıca sayın hocam anvas saatlerde herkesten farklı olarak tuval bezinin altına 3mm kalınlığında duralit koyuyorum bunu kimse yapmıyor.Neden mi?çünkü mdf konulmazsa saat mekanizması zamanla bezi gevşetir.Bu şekilde saatin bezi gevşetmesinin imkanı yok.Ayrıca herkes plastik akrep yelkovan kullanırken ben metal kullanıyorum.Sırf kalite olsun diye toptan metal akrep yelkovan alıyorum.

Bunları yaparken şuna inanıyorum belki şu an için zarar ediyorum fakat tanındıkça arkadaşların aklına "kalite" kelimesini getirmek istiyorum.Allah'ın izniyle de güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum.Er ya da geç.