senin gibi bedavacilar yuzunden internet bedavaci sektoru oldu..
madem bu kadar onemli bir mail oldugunu dusunup konu aciyor o zaman bunu ceviri yaptirsin ha eger cok onemli bisey degilse translate yaptirsin...
ama konu acildigina gore konuyu acan kisi maili onemsemis...
neyse ben diyorum ki ahmet acsa mehmet acsa ne olacak bu bolum sen bana onu soyle bos bos elestiri yapma adamin kafasini bozma.
hangi bolume girsem sacma sapan konular yagmur yagsa konu acip elektrik gidince adsense hesabima bisi olur mu sorusu sorulmamis yakinda oda sorulur : )))) bos insan cok burda.
Boş insanla başlayalım, bu tanıma birebir uyuyorsun.Bedavacıyla devam edelim, sen eğer 2 satır mesajı türkçeye çeviremiyor ve bunun için para ödüyorsan, bunun adı kalite değil bilgisizlik ve acizliktir.Eğer paranla hava atma derdindeysen daha pahalı işlerle uğraş 3-5 kuruşluk çerez parasıyla hava atanı da ilk defa gördüm.Neyse senin gibiler de lazım bazen boş muhabbet de insanın kafasını dağıtır.
Hepsini geçtim, google translate denen site bunun için yapılmış, ben bu kadar yıldır internetle ilgilenirim hayatımda bundan daha boş bir mesaj daha okumadım.
Sana tavsiyem google'dan arama yapma bedava çünkü aradığın bişey olursa forumda konu aç 3-5 lira vererek kaliteli hizmet alabilirsin.Zekasına hayran kaldım bu vatandaşın