@BydlL,
Kimin benden büyük olduğunu düşünüyorsun? Benim bütün mesajlarımda kişilerin şahsına yönelik hiç bir ifade yok, önce bunun ayrımına varın. İşi kişiselliğe döken sizlersiniz. Yazdıklarımda ortada;
Alıntı
Ama kalkıp da estibot bunu dedi diye gelip bana 65-70$ çekersen, "yürü git işine" derim.
Azar cümlem bu mu? Buna azar cümlesi denmez. Sebep, sonuç ilişkisi taşıyan cümle denir. Türkçe eğitimlerinizden kendiniz mesulsünüz. O cümlede bir sebebe bağlı davranış sonucunda (kendimi örnekleyerek) bir sonuca bağladım. Verilecek bir tepkiyi ifade ettim. Sen kalkıp da ortada olmayan bir şeyi var gibi gösterme hakkına sahip değilsin.
Türkçe'yi kullanmasını yeterli düzeyde bilmiyorsunuz diye cümlelerimden "azarlıyor, pataklıyor" diye anlamlar çıkartmanız sizin hatanız.
Size madem saygısızlıklara bu şekilde tepki göstermeye meraklısınız "buyrun şu link'te tepkinizi gösterin" dedim. Ki o link'teki başlığı ben demeden önce mutlak surette okumuşsunuzdur da. O durumlara tepki göstermeyip de, burada benim yazılarımda olmayan anlamları varedip bana konuşmanız sizin art niyetinizi gösterir. O yüzden tavsiyem benim yazılarımı sevmiyor musun? Engelle arkadaş. Görme, görmezlikten gel. Benimle bir konuda tartışmak mı istiyorsun? Buyur tartış. Ama olmayanı var etme, adaletsiz olma. Her başlığa aynı şekilde yaklaş.
@mechulkalan,
İlanını ilk gördüm bazı arkadaşlar yorumlarını yapmış, "ekstra bir şeye lüzum yok" diye düşündüm. Sonrasında baktım ki;
Açıkçası satış amaçlı almadım. Aklımda omgubuntu.co.uk tarzı bir proje var.
Ama 65 doları görünce hiç uğraşmadan satmak iyi para getirir mi acaba diye bir fikir geldi
bu cümleyi kurmuşsunuz. Kalın yazılı kısmı yazan herkese kusura bakma ama
Alıntı
Diyorsun ki; 65$ için hiç affetmem, satarım her şeyi.
şeklinde bir cümle yazarım. Bir önce ki yazında kalkıp,
Alıntı
Ayrıca Türkiyeden neden adam gibi bir internet projesi çıkmıyor sorusunun cevabını sizin gibi adamlarla karşılaştıkça anlıyorum.
şeklinde bir yazı yazıyorsun. 65 $'a hayallerini bile satmayı düşünen bir şahsa o lafım hiç de ağır gelmemeli. 65 $'a hayallerini satmayı düşünen bir insan gelip de bana "Türkiye'den adam gibi proje çıkmıyor" diye konuşma hakkına da sahip değildir, bence.
O yüzden şu söylediğin "hoş" değil gibi beni yargılama. Önce işe eleştirmeye kendinden başla.
Estibot'un hiç bir önemi olmadığını vurguladıkça hala Estibot diyorsun.