Yönetici arkadaşlarımız eğer r10.net kurallarına aykırı bir şey yapıyorsak veya eksiklerimiz varsa bilgilendirirse seviniriz.

ARKADAŞLAR 70*100CM ÖLÇÜSÜNDE BÜYÜK KAMPANYA BAŞLATTIK
KARGO DAHİL SADECE 80TL
ARKADAŞLAR KULLANILAN MALZEME ,BASKI ,ÇITA HER YÖNÜYLE 1.SINIFTIR.
ARKADAŞINIZA ÇOK HOŞ BİR SÜRPRİZ YAPABİLİRSİNİZ.SİZE AİT FOTOĞRAFLAR DA TABLOYA DÖNÜŞTÜREBİLİYORUZ

yapmanız gereken fotonuzu: posta@tablorehberi.com adresine göndermeniz.

Arkadaşlar gerçekten 1.kalite canvas tablolar yapıyor ve piyasa değerinin çok altında uygun fiyatlara satış gerçekleştiriyorum.Ayrıca sizin fotoğraflarınızı da isterseniz tek parça isterseniz parçalı canvas tablolara dönüştürüyorum.Ve şunu da eklemek istiyorum.Eğer ürünlerimize güvenmezsek kalkıp da bilgisayar uzmanlarının olduğu bir platformda satış yapmaya çalışmazdık.Arkadaşlar şundan emin olunuz gerçekten 1.kalite ve çok çok şık ürünler sizleri bekliyor.Eğer söylediklerimde hata varsa beni burada veya satış yaptığım diğer platformlarda eleştirebildiğiniz kadar eleştirin.Ve beğenmezseniz koşulsuz şartsız geri iade kabul ediyoruz.

Tablolarımızla ilgili videolar:

1.
http://www.youtube.com/watch?v=06NeDbjGegs

Firmamız;
Mirza Emin Tabloculuk
Araklı / TRABZON
Fatura kesimi yapılmaktadır.

Web Sitemiz: www.tablorehberi.com

EVİNİZİN VİTRİNİNE TALİBİZ.

Ürün Özellikleri:

1.Hp 5500 iç mekan baskı makinelerinde baskı yapılmaktadır.Baskıyı hazır alıyoruz arkadaşlar .Gönül isterdi baskı makinemiz olsun fakat 30bin tl'lik bir sermaye gerektiriyor.Ve o kadar -okadardan da az- paramız yok.

2.Baskı üzerine koruma verniği uygulanıyor.Vernik tabloyu hem daha canlı hem de tablonun çok daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

3.Fırınlanmış Sibirya çamı kullanıyoruz.Zamanla eğilme yapmıyor.Kalınlık 2.5*3.5cmdir.Ve çıtalarımıza orjinal kasnaklarda olduğu gibi eğim veriyoruz.Bu sayede çıtanın zamanla tabloda iz yapmasını engelliyoruz.

4.Sizin beğendiğiniz model veya size ait fotoğrafları da parçalı tablolara dönüştürebiliyoruz.Bunun için ayrı bir ücret talep etmiyoruz.

5.Kredi kartıyla satış için sanalpazarı kullanıyoruz.

6.Beğenmediğiniz tablomuzu koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.

7.Sİparişleriniz anlaşmalı olduğumuz sürat kargo ile gönderilmektedir.Siparişleriniz yaklaşık 10-12 gün içerisinde elinize ulaşmaktadır.

8.Sipariş veren arkadaşlar pm atmadan önce sayfada paylaşımda bulunursa konumuz gündemde kalacaktır.

9.Sipariş verilirken adres ve telefon numaranızı yazmayı unutmayınız arkadaşlar.Size ulaşabilmemiz için özellikle telefon çok önemli

10.Tablolarınızın temizliğinde nemli bez kullanınız.

11.Arkadaşlar saatlerimizde herkesten farklı olarak bezin altına 3mm kalınlığında mdf koyuyoruz.Ayrıca akrep yelkovanı metal kullanıyoruz.Sizin göndereceğiniz modeli saatli tabloya dönüştürebiliyoruz.Ayrıca :www.tablorehberi.com adlı sitemizdeki modellerİ dilemeniz halinde saate dönüştürebiliyoruz.

Ödeme Kanalları:
İşbank | Ziraat | Sahibinden | Sanalpazar | Kapıda Ödeme

Ölçü ve Fiyat listesi:

Tek Parça Modeller:

35-50CM:KARGO DAHİL 39TLDİR.
40*60CM:KARGO DAHİL47TLDİR
50-70CM :KARGO DAHİL 57TL'DİR
60-90CM:KARGO DAHİL 70TLDİR.
70-100CM:KARGO DAHİL 80TLDİR.
90-120CM :KARGO DAHİL 100TLDİR

Arkadaşlar buraya bütün modelleri yükleyemiyorum.En çok ilgi gören modelleri yüklüyorum.Tek parça saatsiz Modeller

[/color]

TEK PARÇA SAATLERİMİZ: