BydlL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne bu tavır anlamıyorum :S
Arkadaş sormuş zaten "Satsam satılır mı yoksa proje mi yapılmalı ?" diye.
Konuşmalarınız hiç hoş değil bence forumun hangi konusunda olursa olsun mesajlarınıza daha önceden de denk geldim ve hepsinde aynı tavır. Lütfen biraz nazik olun.
Okumaktan yoksunsanız okumayın. Ortada bir tavır yok. Benim ilk mesajımda ilgili şahsın estibot'u baz alıp konuşmasına yönelik "kim veriyor 65$ 'ı insan mı, yoksa bir program parçası mı?" dediğim de şahıs "1 TL 'ye domain satıyorsunuz, 65-70 $ 'a burun kıvırıyorsunuz" diye hala dandik program parçasının lafını ederse ona münasip konuşurum. Ki ortada bir tavır yok. Haddinizi bilin, insanların lambur lumbur konuşmalarını es geçip de, insanların anlamsız bir biçimde hiç bir önemi olmayan bir bot parçasını savunurken karşısındakine hakaret ifadesi kurmasına like vermekle çıkmayın karşıma.

Beğenmiyorsan tavrımı okumazsın. Zor değil. Kendi fikrimi söylüyorum. İnsanları yargılamıyorum, insanların kişiliğine konuşmuyorum. Bizden bekledikleri konulara dair yorumlarda bulunuyorum. Siz de haddinizi bilin, insanlar hakkında konuşmayın. Konuya dair konuşun bilginiz, fikriniz varsa. Tavrım sizi alakadar etmez. Çok mu tavır meraklısısınız?

Burada hadsizce konuşan insana karşı tavrınızı gösterin. Çok mu tavır meraklısınız? Konu sahibinin son mesajındaki "Ben sizin gibi adamlara yürü git değil başka bir şekilde git derim" lafına tavır gösterin. Gösteremiyorsanız, işinize bakın.

mechulkalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin gibi adamlara yürü git değil başka bir şekilde git derim. Öncelikle bu bir satış konusu değil. İkincisi kimse kimseye 65 dolar çekmiyor.

Ayrıca Türkiyeden neden adam gibi bir internet projesi çıkmıyor sorusunun cevabını sizin gibi adamlarla karşılaştıkça anlıyorum. Okuduğunu anlamaktan aciz, işsiz güçsüz, babasının evinde internete girip üç beş tane alan adı alıp kendini internet uzmanı ilan eden, üç beş kelimeyi bir araya getirip bir makale yazmaktan aciz adamların çıkaracağı projeler parayla alınmış makalelerle ortaya çıkan sağlık sitesi çöplüğü olur.
Öncelikle bu bir satış konusu değil, aynı zamanda estibot da son kullanıcıyı bağlamıyor. Ben bunu size derken, siz kalkıp da "Ayrıca 1tl'ye 4-5 domain satıyorsunuz 65-70 dolara burun kıvırıyorsunuz" diye laf konuşuyorsanız o sizin had bilmezliğinizdir. Eğer okuduğunuzu idrak probleminiz varsa, boşuna okumak için gayret etmeyin.

Sen okuduğunu idrak eden bir tip olsaydın kalkıp da bana bot'un savunmasını yapıp, devamında da "1 TL'ye domain satıyorsunuz" demezdin.

Sen, bu işlerden anlamadığını konu başında ifade ediyorsan. Bu işten anlayan şahsında sana bir şey söylediğin de "zoruna" gitmesin. Senin gibi tipler "bugün alan adı alıp da, yarın 100 TL'den satıp günün karı" diye medet umarken biz yıllarımızı bu işlere verip internet uzmanı olduk. Haddini bil, yerini bil, meziyetini bil, mesleğini bil. Okuduğunu idrak et.

Bilgin ney, niteliğin ney ki Türkiye'den adam gibi internet projesi bekliyorsun? Değerlendirme kıstasın ney? Neye göre karşılaştırıyorsun? Yaratıcılığın ney? Aldığın domain'le bile kopya iş yapmaya kalkan bir zihniyet nasıl olur da kalkar Türkiye'deki internetin durumunu sorgular? Daha Türkçe yazıp çizme konusunda noksanlığı bulunan biri nasıl olur da kalkıp "üç beş kelimeyi bir araya getiremeyen" diye laf konuşma cüretini gösterir? Sen önce yazdığın yazıdaki noktalama işaretlerini kullanmasını öğren, okuduğunu idrak etmesini öğren.