yafes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayfayı ben sana sattım eyvallah ben o gün dedim ki sana telefon konuşmasında sayfayı 2 hafta önce aldım gizli admin yoktur denildi bana olay bu şekil sonra pazarlık derken sonuc bu madem ben senn için kimden aldığımı araştırayım dedim onla irtibata geçeyim sen direk yok şikayet konusu açcam diyorsun buyur aç falan hakkımda kötü konuşuyorsun madem bende senin için kötü düşünüyorum nerden bileyim sayfayı kendi ellerinle teslim etmediğini belki teslim etmişsindir gelip burda yok sayfa çalındı diyorsun beni haksız yere itham ediyorsun sen açından haklıysan bende haklıyım ...
Ya kusura bakma ama adamın işi gücü yok sayfasını kendisi çaldı yada arkadaşına verdi geldi ekmek yediği forumda sizi suçluyor öylemi ?

Sizin mantığınız bunu alıyor mu ?

Onuda geçtik sayfayı bu adam sizden almış sayfayı ilk açan yada sizden önceki sahipleri ve o kişilerin yaptıkları bu adamı hiç ama hiç ilgilendirmiyor.

Adam sizinle bir anlaşma yapıp size parayı ödeyip sizden bu sayfayı almış.

Sizde sayfayı satarken gizli vs yok diye sattınız tabi zaten gizli admin var deseniz bu adam salakmı basıp parayı sayfayı alsın ?

Yani kısaca bence şu an tuanamın tek ama tek muhatabı siz olup ortada varolan mağduriyeti gidermelisiniz ve yine bana göre bu durumların aksi olduğunda bu forumda yeriniz olduğunu ben düşünmüyorum.