abdulhak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hepsinde çok iyi söylüyorsun, doğrusun.
ama 0 backlinkle 25k hit diyorsun hocam. bu olacak iş değil.
site yapan bir sen yoksun ki.
... kimsenin damarına basmadan, ticaretine engel olmadan ve her şeyden öte, dengeleri sarsmadan, yakın bir zamanda canlı canlı, sıfır backlink ile nasıl bir örgü yapılacağınına ilişkin bir uygulamayı forum üzerinde gerçekleştirmeyi düşünüyorum... ancak şu aralar hiç oyun oynayacak vaktim yok, o yüzden biraz bekleyeceğiz....

Farklı Yaklaşımlar: "Sıfır" backlink ile Nasıl Reyting sağlanabilir?

Sıfır backlink kullanarak ziyaretçi artırabileceğimiz yöntemler pek fazla dilleniyor olmasalar da aslında çok fazla. Bunlardan bir tanesi de "Figona Patrionm" tekniğidir. Şimdi bu yazıyı okuyan insanlar yazdığım yazının içinde tırnak içindeki bölümü hemen kopyalayıp google a yapıştıracak ve hemen ne olduğunu bulmaya çalışacaklar. (tabi normalde bu son cümlem, bu yazının içinde olmaması gerekiyor) Burada yazdığım bu bir paragraflık yazının içinde sıfır backlink aldığım siteye ilişkin hiç bir adres bulunmamaktadır. Ancak siz bu tırnak içindeki yazıyı google üzerinde aradığınızda karşılaşacağınız içerik, sıfır backlink aldığım site olmuş olacak ve tamamen doğal bir arama süreci gerçekleşecek. Henüz olmayan bir malı piyasaya sürmüş olacağım. Arama motorlarının ağzına çalınabilecek en mükemmel yemlerden birisidir. Bunun gibi yazıları da belli sitelerde makale olarak paylaştığımı düşünün. Giderek artan bir ziyaretçi akışı olacak. Derken malı gerçekten piyasaya sürdüğümde, sitemin üzerine başka bir sitenin çıkması imkansız duruma kadar geliyor. (google ın patentlerini incelerseniz buna ilişkin bir patenti var, bulup inceleyebilirsiniz.) Tabi bu bahsettiğim teknik bile sayılmayacak kadar ufak bir konu... İşin doğaçlaması size kalıyor... biraz hayal gücü, biraz teknik.. Tabi bir kaç satır yukarıda tırnak içinde yazdığım kelimenin tamamen sallama olduğunu söylememe gerek yok Ama okuyan entelektüeller hemen bir arayışa giriyor mu, giriyor

kabul ediyorum, biraz sinir bozucu bir durum ... ama çok işe yarıyor
.